Acasa Eveniment Mai multe persoane rănite uşor în două accidente petrecute pe DN 72 şi pe Centura de Vest Ploiești

Mai multe persoane rănite uşor în două accidente petrecute pe DN 72 şi pe Centura de Vest Ploiești

2 min read
0
0
102

Două accidente soldate cu rănirea uşoară a mai multor persoane au avut loc, marţi dimineaţa, în Ploieşti, pe DN 72, respectiv pe Centura de Vest.
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, în accidentul produs pe DN 72, în zona Bauelemente, au fost implicate un taxi şi un microbuz.
„Din primele verificări se pare că un autoturism care ieşea din zona Bauelemente ar fi efectuat manevra de viraj stânga, către Ploieşti, moment în care a intrat în coliziune cu un microbuz care circula către Târgovişte. (…) O persoană din microbuz este asistată medical la faţa locului, fiind rănită uşor, la prima vedere”, au precizat reprezentanţii IPJ Prahova.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova a informat că la locului accidentului s-au deplasat un echipaj de stingere, unul de prim ajutor şi un echipaj de victime multiple.
În accidentul petrecut pe Centura de Vest au fost implicate un autocamion şi un autoturism cu 3 persoane, dintre care una este rănită, respectiv o femeie de 20 ani, care a suferit un traumatism cranian minor şi a fost transportată la UPU.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Ambasadorul Romaniei in China, aflat sub influenta alcoolului, a lovit un autobuz si s-a refugiat in ambasada

Ministerul Afacerilor Externe de la Bucureşti a confirmat, azi, faptul că ambasadorul Româ…