Acasa Diverse Kim Kardashian, plângere pentru defăimare împotriva portalului care susține că vedeta și-a înscenat jaful

Kim Kardashian, plângere pentru defăimare împotriva portalului care susține că vedeta și-a înscenat jaful

3 min read
0
0
350

Kim Kardashian a formulat o plângere pentru defăimare împotriva portalului de vedete mediatakeout.com și a proprietarului său, Fred Mwangaguhunga, după ce site-ul a publicat mai multe articole în care se susține că vedeta și-ar fi înscenat jaful căruia i-a căzut victimă la Paris, relatează Reuters și AFP.

Vedeta a depus plângerea la curtea federală din New York împotriva portalului mediatakeout.com care a scris că aceasta a înscenat jaful pentru activarea frauduloasă a poliței de asigurare.

Poliția din Paris a indicat anterior că vedeta de 35 de ani a fost jefuită, la 3 octombrie, în apartamentul său de la Paris de bărbați înarmați care aveau fața acoperită. Potrivit unor surse judiciare apropiate dosarului, citate de AFP, parchetul din Paris a deschis o anchetă judiciară pentru atac cu arma în grup organizat. Deocamdată niciun suspect nu a fost identificat, deși anchetatorii au ridicat mai multe probe ADN din apartamentul respectiv.

Conform agenției Reuters, în plângerea formulată Kardashian cere plata unor daune pentru defăimare, însă proprietarul site-ului, Fred Mwangaguhunga, a refuzat să publice o dezmințire pentru articolele publicate și scuze. Kardashian a fost criticată pentru că s-a expus în câteva fotografii, cu câteva zile înaintea atacului, unde apar și bijuteriile sale, devenind astfel o țintă pentru potențialii hoți.

Profitând de ocazie, o companie din California vinde un costum de Halloween denumit „Pairisian Heist Robbery Victim” care o parodiază pe Kim Kardashian și întreaga întâmplare. Costumul constă într-un halat de baie alb, o perucă lungă, neagră, ochelari de soare, frânghie, un căluș și un inel din plastic.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Schimbarile Din Noul OUG: Poți Conduce Sub Influența Drogurilor in Absența Rezultatelor în 72 de Ore

Guvernul României a adoptat recent o nouă Ordonanță de Urgență care aduce modificări semni…