Acasa Eveniment „ÎMPREUNĂ PENTRU ȘTEFAN” – Un fost sportiv are nevoie de ajutorul nostru!

„ÎMPREUNĂ PENTRU ȘTEFAN” – Un fost sportiv are nevoie de ajutorul nostru!

3 min read
0
0
1,403

Un tânăr sportiv are nevoie urgent de ajutorul nostru! Ştefan Ioan Stan, 32 de ani, fost rugbist al formaţiei Sportul Studenţesc, a ajuns, din păcate, paralizat pe un pat de spital, după un accident de motocicletă. Incidentul s-a petrecut în ultima zi a lunii august.

Sportivul, implicat în accidentul de motocicletă, a fost transportat de urgenţă la spital, având mai multe coaste fracturate şi leziuni grave la nivelul coloanei, iar după cinci zile, Ştefan Stan a intrat în operaţie la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti.

Din primele informaţii, după o operaţie maraton, aflăm că intervenţia chirurgicală extrem de delicată ar fi fost de succes şi că sportivul şi-ar putea recăpăta posibilitatea de a merge din nou, fără ajutor, însă după o lungă perioadă de recuperare.

Pentru o nouă intervenție chirurgicală și tratamentul aferent pentru recuperare, Ștefan are nevoie urgent de ajutorul nostru.

Donațiile se pot face direct în conturile deschise pe numele mamei lui Ștefan, Rodica Nicolae:

RO 02 RZBR 0000 0600 2123 1523 (lei)

RO 45 RZBR 0000 0600 2123 1525 (euro)

Fiecare donație contează, fiecare distribuire a articolului sau al paginii Facebook, creată special în acest scop, poate să-l ajute pe Ștefan, un om minunat, un prieten drag, un tată desăvârșit, un familist devotat și un mare sportiv.

https://web.facebook.com/Impreuna-Pentru-Stefan-114007739978636/

Acest om chiar are nevoie de ajutorul nostru și ar fi minunat dacă și voi ați promova link-ul de mai sus. Este un exemplu concret în care trebuie să ne manifestăm solidaritatea față de aproapele nostru!

Ştefan Ioan Stan a crescut la juniorii Rugby Club Griviţa şi la echipa Liceului Aurel Vlaicu. Ultima dată a evoluat pentru Sportul Studenţesc, iar ultimul meci în care a evoluat a fost în mai anul trecut, tocmai împotriva Rugby Club Griviţa, în ultima finală a Diviziei A, competiţie unită apoi cu Divizia Naţională.

Ştefan Stan a rămas, practic, liber de contract, după ce Sportul Studenţesc a decis să se retragă din competiţiile de rugby în 15 şi să se axeze pe competiţiile de rugby în 7.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Hoții de lemne au primit 30 de zile arest la domiciliu

În data de 18 decembrie, polițiști dâmbovițeni, sprijiniți de reprezentanți ai Direcției S…