Acasa Diverse Huawei Mate30?

Huawei Mate30?

3 min read
0
0
229

În mod normal, Huawei Mate30 Pro trebuia să aibă deja câteva luni bune de prezență în țara noastră și avea rolul în a ajuta compania chineză pe segmentul smartphone-urilor premium.

Lipsit de serviciile și aplicațiile Google, Mate30 Pro a fost adus în cele din urmă și în România (cred că suntem una dintre primele țări din Europa în care smartphone-ul a fost anunțat oficial, înțeleg că l-au prezentat și în Polonia, Austria, Turcia, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Cehia, Spania și Portugalia).

Din punct de vedere al designului si hardware, Mate30 Pro este o bijuterie.

La nivel de hardware și cameră foto și video plus partea de conectivitate, Mate30 Pro stă bine spre foarte bine. Sunt o sumă de funcții software inedite, control prin gesturi și multe alte elemente ce-l individualizează.

Huawei este decis să meargă mai departe și fără GMS, fără aplicațiile și serviciile Google preinstalate.

Huawei a declarat în mod oficial ca sunt pregătiți să investească într-un software relevant pentru AppGallery, dezvoltand HMS-ul în ritm alert spre a fi o alternativă la GMS. Sunt conștienți că le va fi greu dar învață din mers și culeg feedback-uri pentru noile terminale.

Acum câțiva ani să lansezi un telefon Android fără aplicațiile Google preinstalate ar fi fost de domeniul SF-ului si nimeni nu ar fi acordat nicio șansă. Huawei este forțat să-și încerce norocul și depune eforturi susținute în a completa experiența oferită de smartphone-urile din portofoliu.

Mai puteți citi pe mediadud.ro:

Cu ” Vulpița și Viorel” e ca la manele! Nimeni nu ascultă, toată lumea dansează!

Detalii pe link

Cu ” Vulpița și Viorel” e ca la manele! Nimeni nu ascultă, toată lumea dansează!

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Primaria Ploiesti aminteste ca nu putem invinge Ambrozia decat impreuna

Multe persoane considera primavara ca fiind sezonul polenului. Exista, insa, o planta care…