Acasa Diverse FOTBALUL RENAȘTE LA BRAZI! C.S. BRAZI NEGOIEȘTI EGAL CU ASTRA 2

FOTBALUL RENAȘTE LA BRAZI! C.S. BRAZI NEGOIEȘTI EGAL CU ASTRA 2

2 min read
0
0
614

Sambata 22.02.2020, CS BRAZI NEGOIEȘTI a sustinut penultimul meci de pregatire, inaintea inceperii returului de campionat, urmand ca miercuri 26.02.2020 C.S.BRAZI NEGOIESTI sa sustina la Voluntari ultimul meci de pregatire inaintea reluarii partidelor oficiale. Meciul a fost sub forma unui test desfasurat intre trei echipe.

În prima parte, pe parcursul a 45 de minute, s-a disputat meciul dintre CS BRAZI NEGOIEȘTI cu Astra 2. Scorul la finalul partidei a fost 0-0, datorita pregatirii asiduie, a echipei din Negoiești, sub comanda antrenorului Nicolae Scarlat.

Nou promovata CS BRAZI NEGOIEȘTI, continua sa surprinda placut prin pregatirea fizica si tactica de joc a echipei, aceasta facand fata cu brio atacurilor in cascada ale divizionarei C.

Al doi-lea test a fost derulat intre echipa secunda a Astrei si detinatoarea locului unu a ligii A Prahova, C.S.O. Plopeni, care a avut ca deznodamant victoria Astrei cu scorul de 3-1.

Al trei-lea test le-a adus fata in fata pe colegele de eșalon CS BRAZI NEGOIEȘTI si C.S.O. PLOPENI, meci incheiat cu scorul de 2-0, pentru gazde.

Aceste rezultate dau un moral bun echipei înaintea începerii returului de campionat și a Cupei României. De asemene arată seriozitatea și implicarea jucătorilor și a antrenorului în tot ceea ce înseamnă acestă echipă.

 

Mai puteți citi pe mediadud.ro

Miron Cozma s-a imbrâncit cu stewarzii la Voluntari! A vrut sa intre pe teren

Detalii pe link

Miron Cozma s-a imbrâncit cu stewarzii la Voluntari! A vrut sa intre pe teren

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Ratacirea de pe indicatoare! Casa de Cultură „a încurcat borcanele”

Casa Pionierilor încă mai stăruie în mintea unora, dar Casa de Cultură a Municipiului, pân…