Acasa Cultură Cu ” Vulpița și Viorel” e ca la manele! Nimeni nu ascultă, toată lumea dansează!

Cu ” Vulpița și Viorel” e ca la manele! Nimeni nu ascultă, toată lumea dansează!

6 min read
0
0
405

Există o nedumerire generală, care izbucnește o dată la câteva zile despre cât de triste și stupide sunt emisiunile de la posturile TV românești.

Emisiunile TV sunt pentru idioți. Idioții, prin definiție, sunt mai proști decât media. Dacă n-ar fi atât de idioti, televiziunile nu s-ar mai îmbogăți.

Posturile tv exploateaza retardul publicului sub emblema ” asta se cere”. Ati vazut vre-o demonstratie spontana in fata Antenei 1, la care sa se strige :” ii vrem pe Vulpita si Viorel!” Pai cum sa-i ceri daca nu-i cunosti! Si de unde ii cunosti? De la tv care i-a adus pentru ca asta „se cere”!

De fapt, începutul emisiunilor ” retarde” din România a fost marcat de Surprize, surprize sau Iartă-mă, în care aveai de-a face tot cu o incursiune în viața privată a unor oameni obișnuiți. Dupa care avalansa idiotenilor tv nu a mai putut fi oprită.

Daca la inceputuri emisiunile concurente „La Maruța” si ” Acces Direct” cautau si inventau scandaluri intre artisti, acum invitatii vin direct din canalele din fata Garii de Nord. E mai simplu…e mai sincer.

Multă lume se uită la emisiuni cu oameni obișnuiți, pentru că și-au dat seama că multe dintre vedetele fabricate la noi una spun în fața camerei și alta fac în realitate. In schimb invitatii oligofreni sunt sinceri cu publicul.

Oricât de sărac ar fi, românul se hrănește cu scandal, iar emisiunea Acces Direct de la Antena 1,  fix asta oferă.

Limbajul uman și chiar inteligența noastră socială au evoluat pentru bârfă. Vrem să știm ce fac ceilalți, secretele lor, cine este de încredere și cine nu, cine e responsabil pentru un conflict, cine e naiv și cine e viclean. Aparent, 70% din conversațiile noastre sunt o formă de bârfă! Ne plac telenovelele!

O astfel de ” telenovela” e pe val acum la Acces Direct!

Totul a început în urmă cu o lună, când Veronica Stegaru acuza faptul că a fost răpită și violată. A ieșit apoi la iveală că lucrurile au stat „altfel”.

A fost punctul de pornire al unui „serial” în care soții Stegaru – Viorel și „Vulpița” Veronica și-au expus viața în direct, cu concursul moderatoarei Mirela Vaida, care „scormonea” ediție după ediție, ca să scoată toate detaliile la iveală (cu câți bărbați a umblat „Vulpița”, de ce nu se înțelege cu soacra, s-a culcat sau nu cu nașul, cum se împărțea între atâția bărbați etc).

Succesul nu poate fi explicat de nimeni in contextul in care si inaintea lor au fost invitati la fel de multi idioti. Este fix ca vizualizarile de pe youtube! Nimeni nu cunoaste cheia succesului a unui canal de youtube care are milioane de vizualizari la un clip in care cineva mesteca o plastilina.

Dar cand succesul acestui cuplu a devenit viral, dintr-o data romanul rusinat a inceput sa se codeasca. Ba ca nu-i normal sa se dea asa ceva, ba ca el nu prea stie despre ce e vorba pentru ca nu se uita….. E fix ca la manele. Toata lumea reneaga genul muzical iar la petreceri rup opinca pe podele!

Mai puteti citi pe mediasud.ro:

Dacă ești polițist și te bate nevasta e ultraj

Detalii pe link

Dacă ești polițist și te bate nevasta e ultraj?

 

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Primaria Ploiesti aminteste ca nu putem invinge Ambrozia decat impreuna

Multe persoane considera primavara ca fiind sezonul polenului. Exista, insa, o planta care…