Acasa Sport Fotbal: Petrolul a câștigat categoric în deplasarea de la Plopeni

Fotbal: Petrolul a câștigat categoric în deplasarea de la Plopeni

5 min read
0
0
410

Vineri după amiază, la Plopeni, în prezența a peste 1.000 de spectatori, Petrolul Ploiești a invins categoric echipa locală, CSO, cu un scor de set al unui meci de tenis: 6-0. Pe o vreme potrivită pentru fotbal, „găzarii“ au avut emoții doar o repriză, conducând la pauză cu doar 1-0.

Prima mare ocazie de gol a aparut în minutul 17, când Vintilă i-a pasat bine lui Georgian Păun, iar acesta a șutat din întoarcere direct în brațele portarului gazdelor.

În minutul 19, Decebal Nae a șutat puternic de la 16 metri, însă mingea trecut mult peste poartă. După ocazia lui Nae, jocul s-a calmat până în minutul 36, atunci când Ilie Dumitrescu i-a pasat lui Vintilă, în fața porții, dar acesta nu a găsit spațiul porții, din 3 metri.

În minutul 38, a venit si deschiderea scorului. Claudiu Tudor a șutat cu „sete“, de la 20 metri, balonul oprindu-se în vinclul porții lui Vintilă.

Mitanul secund a debutat cu o ocazie imensă a lui Nae, atacantul ploieștenilor șutând milimetric pe langă poartă, după o cursă de 30 metri (minutul 48).

În minutul 50, Georgian Păun a înscris pentru 2-0, din pasa lui Vintilă.

Prima ocazie importanta a gazdelor a venit în minutul 51, atunci când Copilu a scăpat singur, l-a driblat pe Marinică, însă nu a nimerit spațiul porții. După această ratare, a fost înlocuit cu Amansio Paraschiv, campion mondial la Superkombat, categoria  mijlocie, totodată fotbalist al echipei gazdă, CSO Plopeni.

Lupii au marcat pentru 3-0, după ce Daniel Nae a pătruns pe stânga, l-a driblat pe Bălan, apoi a marcat ca la antrenament (minutul 53).

În minutul 77, Vladimir Butufei a dus scorul la 4-0, după o pasă genială a lui Claudiu Tudor.

„Lupii” au continuat să domine și, în minutul 84, noul intrat S. Petre  a sutat „sec” sub transversală.

Pentru ca meciul să se încheie spectaculos, ca la tenis, în minutul 90 + 1 , Butufei a centrat în careu, iar Michael Jipa a îndeplinit doar o simplă formalitate .

Scor final 0-6, iar „lupii galbeni” au revenit pe primul loc și așteaptă cu un moral excelent jocul de pe propriul teren cu CS Măneşti – Coada Izvorului, partidă care, teoretic  teoretic  ar trebui să-i instaleze pe petroliști ca lideri ai LIGII A PRAHOVA, în tur.

petrolul-plopeni

Echipele trimise în teren:

CSO Plopeni: A. Niţă (cpt) – Cl. Bălan, Al. Chirilă, Chejnoiu, Oct. Gheorghe – A. Paraschivoiu, N. Copilu (A. Paraschiv) – C. Vlad, B. Roşu, Al. Vasile – R. Huza (C. Gheorghe).

Petrolul: Marinică – Olaru, Prunescu, D. Chiriţă, Velisar – Butufei – I. Dumitrescu (D. Gheorghe), Cl. Tudor (cpt), G. Păun (M. Jipa), D. Nae (Niţescu) – Ad. Vintilă (S. Petre).

Au arbitrat: Andrei Moroiţă – Cătălin Popovici şi Louis Oprescu (toţi din Ploieşti). Observator AJF Prahova: Ionuţ Borcan (Ploieşti).

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

” Lasa Tableta si ia Paleta!” Înscrieri la Cursuri de Tenis de Masă!

Sub egida ” Lasa tableta si ia paleta!” Clubul Sportiv sectia de Tenis de Masa organizeaza…