Acasa Sport Suporterii petroliștilor din cadrul „Peluza Latină” au mai găsit un mod de a sprijini clubul

Suporterii petroliștilor din cadrul „Peluza Latină” au mai găsit un mod de a sprijini clubul

3 min read
0
0
607

Joi seară, liderii suporterilor „lupilor galbeni“din Peluza Latină (Peluza a II-a), au postat pe pagina de facebook, care aparţine acestei grupări, o decizie fără precedent prin care vor susţine AS Petrolul 52 Ploieşti: suporterii care au interdicţie pe o perioadă de un an, interdicţie impusă de jandarmi, vor avea posibilitatea de a controla biletele de acces la meciurile susținute pe arena „Ilie Oană”. Astfel, pot ajuta gruparea ploieşteană, ținând cont că, de cele mai multe ori, anumite persoane pătrund în stadion fără bilet de acces.

Conţinutul comunicatului Peluzei Latine:

 „Cu toţii ne-am bucurat de afluenţa de spectatori de la primele meciuri de pe stadionul „Ilie Oană”, un număr cu care nu se pot mândri nici primele clasate din Liga I la meciurile de acasă, în schimb au fost foarte multe persoane care au intrat pe stadion fără bilet de acces, lucru care aduce un prejudiciu pe plan financiar clubului.

Vă aducem la cunoştinţă că accesul în stadion se face pe baza biletului de acces sau a abonamentului achiziţionat la începutul campionatului, în acest fel susţineţi financiar clubul de fotbal Petrolul Ploieşti.

De asemenea, de la începutul campionatului şi până în prezent, un număr de 9 membri din Peluza Latină au primit interdicţia de a mai intra pe stadion, pe o perioadă de 1 an, din diverse motive invocate de către Jandarmeria Română.

Pentru a evita situaţiile neplăcute în care anumite persoane pătrund în stadion fără bilet de acces, Peluza Latină a decis ca membrii interzişi pe stadion să controleze, alături de firma de pază, biletele de acces în stadion la intrarea de la Tribună a II-a şi Peluza Latină (Peluza 2), purtând veste inscripţionate „Ticketing”.

Facem un apel către suporterii interzişi pe stadion din celelalte sectoare ale stadionului să ne ajute pentru a putea acoperi şi intrările în stadion de la Peluză 1, Tribuna 0/1 şi Loje.

Peluza Latină, înainte!”

Gabriel Dima

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

” Lasa Tableta si ia Paleta!” Înscrieri la Cursuri de Tenis de Masă!

Sub egida ” Lasa tableta si ia paleta!” Clubul Sportiv sectia de Tenis de Masa organizeaza…