Acasa Eveniment Cutremur în județul Prahova. 32 de cutremure în România, doar în septembrie

Cutremur în județul Prahova. 32 de cutremure în România, doar în septembrie

2 min read
0
0
1,015

În această dimineaţă, în jurul orei 2.10, s-a produs un cutremur resimțit și în județul Prahova. Potrivit primelor estimări, seismul a avut o magnitudine de 5,6 grade pe scara Richter. Conform Insitutului Național de Fizică a Pământului, coordonatele cutremurului au fost latitudine 45.747; longitudine 26.6523; magnitudine: 5.6, adâncime: 112.353 km. Acesta este cutremurul cu numărul 32 produs în țara noastră, în luna septembrie.

Un cutremur de 2,2 grade pe scara Richter s-a produs și vineri în România, în județul Hunedoara. Seismul a s-a produs la ora 13:12, la o adâncime de numai 3 kilometri.

Joi, s-au mai produs 3 cutremure în țara noastră. Primul seism a avut o magnitudine de 3,6 grade pe scara Richter și s-a produs la ora 10:18, la o adâncime de 132 de kilometri. Un al doilea cutremur s-a produs, tot joi, în județul Alba și a avut 2 grade pe scara Richter. Al treilea seism al zilei a avut 3,3 grade pe scara Richter și s-a produs în județul Buzău, la ora 21:46, la o adâncime de 146 de kilometri.

De la începutul lunii septembrie, în România s-au produs nu mai puțin de 32 mișcări telurice, în județele Vrancea, Buzău, Prahova, Constanța, Alba, Hunedoara și Gorj.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Acum! Amenințare cu bombă la Palatul de Justiție din Ploiești; forțele de ordine, mobilizate în număr mare

Astăzi, la ora 12.30, Palatul de Justiție din Ploiești a fost ținta unei amenințări cu bom…