Acasa Social Candidații la funcțiile de directori cu dosare respinse pot face dovada documentelor până la ora 17.00

Candidații la funcțiile de directori cu dosare respinse pot face dovada documentelor până la ora 17.00

3 min read
0
0
385

Ministerul Educației a decis ca, în situația în care candidații înscriși la concursul pentru ocuparea posturilor de directori au avut dosare de candidatură respinse ca urmare a unor erori materiale, aceștia să poată face, în cursul zilei de luni, dovada documentelor pentru care a fost invalidată candidatura.

”În situațiile în care au fost sesizate fișiere corupte informatic, alte documente decât cele cerute sau documente lipsă, inspectoratele școlare au obligația de a contacta candidații în cel mai scurt timp, astfel încât astăzi, 10 octombrie, în intervalul orar 12,00 — 17,00, aceștia să prezinte Comisiei județene de organizare a concursului documentele din cauza cărora au fost respinși. Ulterior, Ministerul Educației va analiza posibilitatea emiterii unor aprobări speciale pentru participarea la concurs. Menționăm că vor fi luate în considerare doar documentele administrative datate înainte de 2 octombrie 2016. (…) Proba scrisă din cadrul concursului se va desfășura miercuri, 12 octombrie”, a precizat astăzi la orele prânzului Ministerul Educației într-un comunicat, potrivit Agerpres.

De asemenea, subliniază sursa citată, toate informațiile pe acest subiect au fost comunicate inspectoratelor școlare județene în cursul videoconferinței susținute luni dimineață de secretarul de stat pentru învățământ preuniversitar, Monica Cristina Anisie.

Decizia Ministerului Educației de a interveni în rezolvarea acestor situații speciale are la bază numeroasele solicitări din partea candidaților ale căror dosare au fost respinse ca urmare a unor erori de încărcare a documentelor pe internet, se arată în comunicat.

În județul Prahova, au fost declarate respinse dosarele pentru 35 de candidați, care au avut documente lipsă. Vezi lista nominală AICI

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Noul OUG trebuie aplicat si politistilor! Societatea civilă cere testarea obligatorie pentru droguri a agentilor la intrarea în serviciu! Semneaza petiția!

Pentru ca aparatele Drug Test „sunt bune” și noua lege este formulata ” …