Acasa Eveniment În Breaza, șoferul unui Matiz a decedat, după ce a intrat sub o basculantă staționată

În Breaza, șoferul unui Matiz a decedat, după ce a intrat sub o basculantă staționată

2 min read
0
0
427

În această dimineață, la Breaza, s-a petrecut un accident stupid, în urma căruia un bărbat, aflat la volanul unui Matiz, și-a pierdut viața după ce a intrat sub o basculantă staționată.

Șoferul, Bogdan C., de 40 de ani, fost poliţist, pensionat pe caz de boală, fiind cunoscut cu afecţiuni neurologice, a fost grav rănit și cu toate eforturile medicilor de a-l resurcita, a murit în drum spre spital.

La locul accidentului s-au deplasat echipajele Poliției și cele din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență. Echipele de intervenție au fost nevoite să-l descarcereze pe conducătorul Matizului, aflat în stop cardio-respirator.

Medicii de la SMURD i-au făcut manevre de resuscitare, apoi bărbatul a fost urcat în ambulanță pentru a fi transportat la Spitalul Municipal Câmpina. Din păcate, conducătorul auto a murit în drum spre spital.

Nu se știe cu exactitate ce anume a cauzat acest accident, poliția efectuând în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Acum! Amenințare cu bombă la Palatul de Justiție din Ploiești; forțele de ordine, mobilizate în număr mare

Astăzi, la ora 12.30, Palatul de Justiție din Ploiești a fost ținta unei amenințări cu bom…