Acasa Economic Booking înfrântă de pandemie. Vor fi concediati 4000 de angajati

Booking înfrântă de pandemie. Vor fi concediati 4000 de angajati

4 min read
0
0
119

Booking Holdings, proprietarul Booking.com, elimină mii de locuri de muncă la nivel global, în contextul în care pandemia de Covid-19 a lovit dur industria turismului.

Circa un sfert dintre angajații platformei de călătorii Booking.com vor fi concediați, respectiv aproximativ 4.000 de persoane, potrivit Bloomberg. Potrivit companiei, numărul de posturi desființate, care încă nu a fost stabilit exact, va reflecta „așteptările cu privire la viitorul călătoriilor”.
MENIU Login mobil HomeBloombergBooking.com, lovit puternic de pandemie – taie mii de locuri de muncă. „Ultimele 5 luni au reprezentat cea mai mare criză economică și socială din existența noastră!”. Și Airbnb și TripAdvisor concediază Booking.com, lovit puternic de pandemie – taie mii de locuri de muncă. „Ultimele 5 luni au reprezentat cea mai mare criză economică și socială din existența noastră!”. Și Airbnb și TripAdvisor concediază BLOOMBERG Andra Oprescu scris astăzi, 18:00 Booking Holdings, proprietarul Booking.com, elimină mii de locuri de muncă la nivel global, în contextul în care pandemia de Covid-19 a lovit dur industria turismului. CITEȘTE ȘI FOTO Oportunitate de investiție – OMV Petrom vinde un teren într-o zonă extrem de căutată, pe care poate fi dezvoltat un proiect imobiliar mixt Circa un sfert dintre angajații platformei de călătorii Booking.com vor fi concediați, respectiv aproximativ 4.000 de persoane, potrivit Bloomberg. Potrivit companiei, numărul de posturi desființate, care încă nu a fost stabilit exact, va reflecta „așteptările cu privire la viitorul călătoriilor”. CITEȘTE ȘI Masca de protecție devine obligatorie în piețele și pe străzile pietonale din Brașov  „Ultimele 5 luni au reprezentat cea mai mare criză economică și socială din existența noastră”, a declarat CEO-ul compaiei, Glenn Fogel. Afacerile Booking au fost puternic trase în jos de pandemie și restricții, iar industria turismului rămâne în continuare sub „presiuni majore”, consideră CEO-ul. „În adâncul inimii am sperat, pentru multă vreme, că nu se va ajunge în  această situație. Totuși, nimic nu poate înlătura impactul pe care această criză l-a avut și va continua să îl aibă atât asupra industriei călătoriilor, cât și asupra companiei noastre”, a adăugat Fogel. Booking.com a primit, anul acesta, un ajutor de stat de la guvernul olandez, unde compania este înregistrată. Reprezentanții companiei susțin că, fără acest ajutor, tăierile de posturi ar fi fost mai mari. Airbnb și TripAdvisor au anunțat de asemenea tăierea a circa un sfert din locurile de muncă în acest an, precizeaza Profit.ro

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Economic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Un elev de la Şcoala de Poliţie Câmpina a salvat doi politisti si un jandarm

Un elev de la Şcoala de Poliţie Câmpina a fost salvator pentru doi poliţişti şi un jandarm…