Acasa Eveniment Uciderea interlopului Emi Pian scoate la iveala ruptura dintre politisti si procurori! Politistii ” vin cu zeci de informații pe astfel de dosare, dar procurorii DIICOT nu îi mai bagă în seamă”

Uciderea interlopului Emi Pian scoate la iveala ruptura dintre politisti si procurori! Politistii ” vin cu zeci de informații pe astfel de dosare, dar procurorii DIICOT nu îi mai bagă în seamă”

2 min read
0
0
167

Uciderea interlopului Emi Pian și ancheta amplă declanșată după crima din Giulești amplifică linii de fractură mai vechi dintre autorități. Mai exact dintre poliție și magistrați.  “E nedrept să se arate cu degetul către polițiști într-un astfel de caz. Adevărul e că ei vin cu zeci de informații pe astfel de dosare, dar procurorii DIICOT nu îi mai bagă în seamă. Interesul DIICOT e să claseze dosare vechi sau să lucreze pe dosare cu maximum două-trei persoane implicate”, a spus unul dintre polițiști.
Concret, polițistul susține că de mai multă vreme au semnalat problemele dintre clanurile Duduianu și Spoitoru, cele care au explodat în noaptea trecută. “Astfel de dosare stufoase, legate de clanuri, nu pot fi făcute fără procurorii DIICOT, fiindcă este competența lor exclusivă. Orice act făcut de polițiști e nul dacă nu există o ordonanță de delegare din partea unui procuror. Prin urmare, întrebarea corectă în cazul de față sună: «Unde sunt procurorii DIICOT?». Și de ce nu folosesc informațiile primite dinspre Poliție!”, a mai spus polițistul. Violențele petrecute pe 4 august în cartierul Giulești au dus la moartea unui om, la mai mulți răniți și la pagube materiale, relateaza libertatea.ro

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

In Parcul Municipal Ploiești Vest a fost realizata cea mai mare expoziție de sculptură monumentală din România

In Parcul Municipal Ploiești Vest este in desfasurare un proiect al Asociației Culturale “…