Acasa Justiție Bombă în România

Bombă în România

1 min read
0
0
476

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, intervine în scandalul momentului cu dezvăluiri care vor cutremura România. Actualul preşedinte al PMP spune că fostul premier, Victor Ponta, şi Laura Codruţa Kovesi sunt fraţi în falsificare şi devoalează ceea ce s-a întâmplat când cei doi au fost acuzaţi de plagiat.

Sebastian Ghiţă a mers la DNA pentru a face un denunţ în acest caz: „Nu ştiu ce ar trebui să spună şefa DNA. Trebuie să spună cei implicaţi acolo. Cei implicaţi în falsul doamnei Kovesi sunt Mihnea Costoiu cu largul concurs al premierului de atunci, Victor Ponta. Raportul cu privire la neplagiatul doamnei Kovesi a fost falsificat. Presiunea extraordinară pentru falsificarea acelui raport a făcut generalul Florian Coldea. Mihnea Costoiu e un om din celebra academie a ştiinţelor securităţii naţionale. Ponta era implicat că şi el avea un plagiat. Raportul favorabil pentru el a fost realizat în aceeaşi manieră. Niciunul care a participat la această falsificare nu avea legături cu mine.”

MediaSud nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, MediaSud nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

Susțineți redacția Mediasud.ro donând prin PayPal accesând butonul de mai jos:

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Exercițiu cu detinutii de Simulare a Incendiului la Penitenciarul Ploiești

În data de 22 mai 2024, Penitenciarul Ploiești a fost gazda unui exercițiu de simulare a u…