Acasa Diverse Polițistă dată afară după ce a pozat indecent pe internet

Polițistă dată afară după ce a pozat indecent pe internet

2 min read
0
0
1,643

O polițistă din Rusia a fost concediată după ce a pozat dezbrăcată pentru o revistă destinată adulților. Femeia a spus că a avut dificultăți cu banii, dar a izbutit să-și găsească un alt loc de muncă, mai bine plătit.

Anna Anufrieva, în vârstă de 27 de ani, a fost concediată în 2019, după ce au apărut imagini cu ea în costumul Evei, scrie a1.ro.

Anna a fost lovită apoi de o perioadă grea din punct de vedere financiar și din cauza fotografiilor nud nu a mai reușit să-și găsească un loc de muncă decent.

„Am început, din ianuarie, să lucrez la o companie de turism. Îmi iubesc noul job, unde lucrez ca manager și ajut oamenii să își organizeze vacanțe de vis. Locul de muncă anterior nu îmi era pe plac. Era atât de plictisitor”, a declarat tânăra.

Mai puteti citi pe mediasud.ro

Supărații pe Valentine`s Day să respecte tradiția de Dragobete și să nu se fută decât la „icre”, că aşa-i creştineşte, dacic şi tradiţional!

Detalii pe link

Supărații pe Valentine`s Day să respecte tradiția de Dragobete și să nu se fută decât la „icre”, că aşa-i creştineşte, dacic şi tradiţional!

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Hocus-pocus! Deși are 71 de ani, Prințul Charles s-a videcat miraculos de coronavirus în 7 zile

Prințul Charles este acum în afara auto-izolației și are o „sănătate bună” după ce a fost …