Acasa Eveniment Accidente în lanţ pe A2: 17 autoturisme implicate, 22 de răniţi, dintre care patru au fost transportaţi la spital

Accidente în lanţ pe A2: 17 autoturisme implicate, 22 de răniţi, dintre care patru au fost transportaţi la spital

2 min read
0
0
374

Accidente în lanţ în care au fost implicate 17 autovehicule au avut loc miercuri dimineaţă pe autostrada Bucureşti – Constanţa, din cauza poleiului. Potrivit secretarului de stat Raed Arafat, 22 de persoane au fost rănite, patru fiind transportate la spital.

Un accident în lanţ a avut loc miercuri dimineaţă, pe A2 la ieşirea către centura Capitalei. Alte două accidente au avut loc pe autostrada Bucureşti – Constanţa, la km 10 şi la km. 54.

Conform Centrului Infotrafic, accidentele s-au produs „din cauza neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil acoperit cu polei”.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat că în accidente au fost implicate 17 maşini, iar 22 de persoane au fost rănite şi evaluate la faţa locului de către echipajele medicale.

El a precizat că dintre acestea patru sunt transportate cu ambulanţe la spitale, nefiind cazuri grave. Arafat a mai spus că, din cei patru răniţi preluaţi de ambulanţe, unul are fracturi la mâini. În cazul celorlalte persoane evaluate de medici nu a fost necesară transportarea la spital, acestea având răni minore.

Datele iniţiale furnizate de Infotrafic arătau că în aceste accidente au fost implicate 11 maşini.

În urmă cu 10 zile, pe A2 a avut loc un accident în lanţ, în care au fost implicate 30 de vehicule, peste 50 de persoane ajungând la spital.

accident-lant1accident-lant2accident-lant3 accident-lant4

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Acum! Amenințare cu bombă la Palatul de Justiție din Ploiești; forțele de ordine, mobilizate în număr mare

Astăzi, la ora 12.30, Palatul de Justiție din Ploiești a fost ținta unei amenințări cu bom…