Acasa Social În 2016, polițiștii au dat cinci amenzi pe oră

În 2016, polițiștii au dat cinci amenzi pe oră

2 min read
0
0
365

În primele zece luni ale anului, doar pe șoselele de mare viteză din România, au fost date peste 41.300 de amenzi. La un calcul simplu asta înseamnă mai mult de cinci amenzi pe oră. Valoarea totală a amenzilor se ridică la suma de 12.637.000de lei.

Dar sancțiunile nu par să îi sperie pe șoferi. Din datele furnizate de PolițiaRomână, în primele zece luni, tot pe autostrăzi, s-au produs 169 de accidente rutiere, 54 dintre ele grave, în urma cărora 16 persoane și-au pierdut viața și 54 au fost rănite.

Cele mai dese probleme par să fie pe Autostrada Soarelui. La începutul lunii, acolo a avut loc cel mai grav accident produs vreodată pe o autostradă dinRomânia, un carambol în urma căruia patru persoane au murit și câteva zeci au fost rănite.

Polițiștii spun că cele mai frecvente greșeli pe care le fac șoferii sunt: nerespectarea vitezei legale, neasigurarea la schimbarea benzii de circulație,nepăstrarea distanței de siguranță în mers și neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Noul OUG trebuie aplicat si politistilor! Societatea civilă cere testarea obligatorie pentru droguri a agentilor la intrarea în serviciu! Semneaza petiția!

Pentru ca aparatele Drug Test „sunt bune” și noua lege este formulata ” …