Acasa Eveniment VREI SĂ TE FACI POLIȚIST RUTIER? ANGAJAZĂ-TE PAZNIC LA AFI PALACE PLOIEȘTI

VREI SĂ TE FACI POLIȚIST RUTIER? ANGAJAZĂ-TE PAZNIC LA AFI PALACE PLOIEȘTI

4 min read
0
0
381

AFI Palace Ploiești, ultimul mall construit in judetul Prahova, pare ca pierde lupta cu clientii. Magazinul, in sine, nu este unul foarte aglomerat lumea preferand Ploiesti Shopping City sau mall urile bucureștene.

Parcarea acestei locatii este însă una foarte aglomerata, ceea ce pare ca a enervant pe mai marii aceste firme comerciale. Si pentru că, probabil, încasările sunt sub așteptările staffului, ce s-au gândit? Masinile care nu sunt parcate la dungă sa fie blocate si taxate! Cine sa constate aceste încălcări conform codului rutier? Paznicul au zis ei! Paznicul AFI a devenit politist! El blochează autoturismul, el da amenda! In ce baza? In baza regulamentului! Nu a legii! Legea o fac sefii din birou! Sa ne rugam sa nu introducă în regulament si amenda pentru portul sandalelor in magazin sau vorbitul la telefon in timp ce te deplasezi printre rafturi!

Acest mall de-a lungul timpului a fost implicat in mai multe scandaluri reflectate si in masa-imedia.

Ce spune Codul Rutier? 

Putin stiu ce spune Codul Rutier: „drumul public este orice cale de comunicatie terestra, cu exceptia cailor ferate, special amenajata pentru traficul pietonal sau rutier, deschisa circulatiei publice”.

Adică, dacă chiar dacă este parcarea ta este deschisă circulației publice si se supune regulilor si sancțiunilor organelor abilitate!

Dacă avem o tamponare cu avarii in cadrul parcarii AFI  nu este soluționată de paza magazinului pentru ca e PARCARE PRIVATA!

Nu putem da peste pietoni in parcarea AFI pentru ca n-avem treaba….” e parcare privată!”

Asa ca daca am stabilit ca nu e privată cand vrem si drum public cand vrem, sa trecem si la legalitatea acestor blocari auto.

Conform HOTĂRÂRII NR. 227 A CONSILIULUI LOCAL PLOIESTI

Art 6(1) Constatarea opririi sau a parcarii neregulamentare a autovehiculelor pe terenurile aparținând domeniului public SAU PRIVAT al Municipiului Ploiești se realizeaza de catre agenții constatatori ai SC SERVICII DE GOSPODĂRIE URBANĂ PLOIEȘTI SRL, imputerniciti de către Primarul Municipiului Ploiești, printr-o nota de constatare. Agenții constatatori ai SC SERVICII DE GOSPODARIE URBANA PLOIEȘTI SRL, pot fi însoțiți de un agent al Poliției Locale Ploiesti.

Asa după cum stim, blocarea este o măsură care nu poate fi aplicata de o persoana juridica decât dacă este abilitata prin HCL, cum sunt firmele private care au contract de delegare cu primăria.

Asteptam din partea conducerii AFI PALACE PLOIEȘTI un punct de vedere la această situație pe adresa mediasudredactia@gmail.com

Internautii comenteaza intens pe retelele de socializare. Vă prezentăm in format jpg. cateva dintre ele:

 

 

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Hoții de lemne au primit 30 de zile arest la domiciliu

În data de 18 decembrie, polițiști dâmbovițeni, sprijiniți de reprezentanți ai Direcției S…