Acasa Diverse VIRGILisME: 10 motive pentru care Sebastian Ghiță nu se poate reîntoarce în țară

VIRGILisME: 10 motive pentru care Sebastian Ghiță nu se poate reîntoarce în țară

6 min read
0
0
488

Sebastian Ghiță, cel mai căutat om din România, după Măruță (dar ăsta din urmă cu telecomanda TV!), a plecat din țară, zice-se, deși poliția prahoveană încă îl mai caută în județ cu speranța că speranța moare ultima.

Ultima întâlnire publică a lui Ghiță a fost de bun augur, întrucât trebuia să-și facă o ieșire frumoasă din Comisia SRI din care făcea parte. Un fel de „auguri”, cum ar spune italienii.

Televiziunile de neștiri s-au grăbit să dea cu presupusul pentru a abate, cât de cât, durerea românului care nu are șorici în casă, tocmai când vine Crăciunul, la fel ca în `89. Explicație pentru ținerea telespectatorului credul în priză, implicit a televizorului: „mașina lui Ghiță a fost găsită în fața casei lui” (uneia dintre ele, desigur!).

Culmea, fața lui Ghiță nu a fost găsită! Adică, cu alte cuvinte sau tot cu cuvintele astea, Ghiță stă la un chiolhan – scuzați-mi termenul turcesc, dar e la modă! – cu membrii Comisiei SRI din Parlament, cu chiar șeful Serviciului și alți subordonați ai acestuia, apoi Ghiță dispare ca o boare… E ninja sau iluzionist???

Potrivit unor surse care nu au nicio sursă, Sebatian Ghiță și-a lăsat țara că-i patriot și nu mai suporta să o vadă suferind, și-a lăsat familia, și-a lăsat averea, apoi și-a lăsat mustață, după cum se vede în imaginea de mai sus.

Iată, de fapt, motivele ambiției lui Sebastian Ghiță de a nu reveni în țară:

  1. Nu a plecat din țară!
  2. Dacă a ieșit din țară și s-ar reîntoarce, asta ar însemna să le râdă în nas celor de la DGA, SRI, MAI, PTF (polițiile teritoriale de frontieră) și de alte acronime subordonate sau ordonate, ceea ce ar fi jenant.
  3. S-a supărat pe Dragnea că are imunitate mai mare decât a lui.
  4. Rușinat de ideea de a mai da ochii cu fostul senator Daniel Savu, căruia i-a dat în cap ca să nu iasă primar de Ploiești, apoi l-a păcălit că îl va face senator de PRU.
  5. Invidios că Andreea Cosma, fiica lu` tata Cosma, poate ieși deputat de pe locul 7, iar el nu a intrat, dar nici nu a ieșit, nici de pe locul 2!
  6. A vrut să-i arate lui Gigi Becali că, atunci când ești urmărit penal, întâi pleci, apoi îți faci bagajele, nu viceversa!
  7. Îi e rușine să mai dea ochii cu românii, după ce inteligentul Diaconescu, colegul de partid, a făcut virală imaginea lor într-o stare de… beatitudine.
  8. Întrucât nu a prins loc imunitar în țară, a plecat să negocieze un post de ambasador pe alte meleaguri, cu deviza: „Noi suntem români! Vom învinge!”
  9. La ce vremuri se anunță, e convins că în orice țară din lume se trăiește mult mai bine decât în România, fără să apari pe prima pagină a ziarelor. La această decizie au contribuit sfaturile primite de la fostul patron de la Hexi Pharma, Elodia, Dinu Patriciu și chiar Michael Jackson!
  10. Dar, cel mai important, Ghiță nu se poate întoarce în țară, că nu are bani de bilet! Omul lui de încredere, căruia i-a împrumutat 90.300.000 de euro și 9.000.000 de dolari americani l-ar ajuta, dar nu-i știe noua adresă!

PS: Acest material poate fi considerat un pamflet, doar de cei care, încă, mai gândesc. Orice asemănare cu personaje rupte de realitate nu este deloc întâmplătoare!

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Schimbarile Din Noul OUG: Poți Conduce Sub Influența Drogurilor in Absența Rezultatelor în 72 de Ore

Guvernul României a adoptat recent o nouă Ordonanță de Urgență care aduce modificări semni…