Acasa Justiție Unde va fi mutată Secţia a II-a Civilă Contencios Administrativ şi Fiscal a Tribunalul Prahova

Unde va fi mutată Secţia a II-a Civilă Contencios Administrativ şi Fiscal a Tribunalul Prahova

2 min read
0
0
501

Secţia a II-a Civilă Contencios Administrativ şi Fiscal a Tribunalul Prahova va funcţiona, din luna noiembrie, într-un mall din centrul Ploieştiului, măsura fiind luată deoarece imobilul în care funcţionează, în prezent, instanţa prezintă risc seismic.

Procedura de închiriere a fost demarată, în luna aprilie, iar la licitiaţia organizată de Tribunalul Prahova au fost trei oferte, una fiind respisă întrucât nu a îndeplinit condiţiile din caietul de sarcini.

A fost declarată câştigătoare firma care a avut preţul cel mai mic, spaţiul închiriat fiind de 985 de metri pătraţi pentru care se plăteşte lunar 5,8 euro, pe metrul pătrat, plus TVA.

Măsura mutării în mall ar trebui să fie provizorie. Potrivit conducerii Tribunalului Prahova, Secţia a II-a Civilă se va muta în noul Palat al Justiţie, care este, însă, în construcţie… de peste 20 de ani.

Clădirea în care funcționează Secția de Contencios a Tribunalului Prahova aparține Consiliului Județean Prahova și este încadrată în clasa I de risc seismic.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Exercițiu cu detinutii de Simulare a Incendiului la Penitenciarul Ploiești

În data de 22 mai 2024, Penitenciarul Ploiești a fost gazda unui exercițiu de simulare a u…