Acasa Eveniment Un popă din Valea Călugărească, beat și în chiloți la volan, a accidentat o tânără – VIDEO

Un popă din Valea Călugărească, beat și în chiloți la volan, a accidentat o tânără – VIDEO

4 min read
0
0
579

Se confirmă sintagma „Să faci ce zice popa, nu ce face popa!” Preotul Dorian Dumitru (58 de ani), paroh la Parohia Gura Văii, la biserica “Izvorul Tămăduirii și Sfântul Gheorghe”, din comuna prahoveană Valea Călugărească, a avut parte de o minune: a băut apă sfințită care s-a transformat în vin! Apoi s-a dezbrăcat de sutană, și de caracter, și s-a suit în chiloți la volan. Din păcate, acestui 14 din cărți nu i se pot ierta păcatele, după ce a cauzat un accident.

Polițiștii au fost surprinși când au dat de popă îmbrăcat doar în chiloți pe această vreme… Păi, ce vroiau să aibă și sutien???

În schimb, enoriaşii nu sunt surprinşi, ba au chiar o explicaţie pentru ţinuta lui sumară: preotului îi plăcea viaţa. Viața poate fi frumoasă și doar în chiloți. Pentru faptele sale neortodoxe, preotul s-a ales cu dosar penal şi a pierdut dreptul de a mai sluji în biserică.

Biroul de presă al Patriarhiei Române a precizat că “Protopopiatul de Ploiești a început o anchetă a cazului menționat la capătul căreia vor fi luate măsuri concrete disciplinare față de preotul respectiv“.

Imaginile cu preotul au fost filmate imediat după accidentul rutier. Adrenaliticul popă a intrat pe contrasens şi a izbit în plin o altă maşină. Martorii şi-au făcut cruce. Popa era prea beat să-și mai facă!

În curba ce face legătura între comuna Valea Călugărească şi localitatea Dârvari, preotul a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani. În urma impactului, o pasageră, 18 ani, din maşina lovită de preot a ajuns la spital cu răni minore. Părintele este cercetat pentru vătămare corporală şi conducere sub influenţa alcoolului.

Părintele a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, dar a obţinut în instanţă schimbarea măsurii în arest la domiciliu.

Un martor a surprins momentul în care părintele, aproape dezbrăcat, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest.

Imagini AICI:

În urma verificării, a rezultat o alcoolemie de 1,05 alcool pur in aerul expirat.

Preotului i se va întocmi dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. În plus, părintele ar putea fi acuzat și de vătămare corporală din culpă.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Prefectul de Prahova, Cristian Ionescu, a dispus efectuarea de controale cu echipe mixte pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Potrivit unui comunicat emis de Prefectura Prahova, Cristian Ionescu a emis un ordin pentr…