Acasa Eveniment Un cutremur de 3 grade pe scara Richter s-a produs, vineri seara, în Vrancea. Este al treilea seism care a avut loc, vineri, pe teritoriul României

Un cutremur de 3 grade pe scara Richter s-a produs, vineri seara, în Vrancea. Este al treilea seism care a avut loc, vineri, pe teritoriul României

1 min read
0
0
366

Un cutremur cu magnitudinea de trei grade s-a produs vineri seara, în județul Vrancea, la ora locală 18:58, conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP). Seismul a avut loc la o adâncime de 119,8 kilometri.

Tot vineri, în Vrancea şi judeţul Alba s-au mai produs alte două cutremure, la ora locală 3:37, cu o magnitudine de 2,6 grade pe scara Richter și la o adâncime de 99,3 kilometri, iar celălalt, din Alba, la ora 14:32, cu magnitudinea 2 și la o adâncime de 6,5 kilometri.

Cel mai important seism din acest an s-a înregistrat în data de 24 septembrie, la ora locală 2:11, în zona Vrancea, și a avut o magnitudine de 5,3 grade pe Richter. În 2015, cel mai puternic cutremur a avut magnitudinea de 4,9 grade pe scara Richter și s-a înregistrat în data de 29 martie, în județul Buzău.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Acum! Amenințare cu bombă la Palatul de Justiție din Ploiești; forțele de ordine, mobilizate în număr mare

Astăzi, la ora 12.30, Palatul de Justiție din Ploiești a fost ținta unei amenințări cu bom…