Acasa Eveniment Televiziunile au luat in derâdere legea starii de alerta! Chiar daca dau sfaturi pentru protectie, nimeni nu crede in coronavirus! Covid19 este pentru proști

Televiziunile au luat in derâdere legea starii de alerta! Chiar daca dau sfaturi pentru protectie, nimeni nu crede in coronavirus! Covid19 este pentru proști

2 min read
0
0
154

Am remarcat la inceputul starii de alerta ca primii care nu respecta legea sunt cei care dau sfaturi si indemnuri populatiei pentru respectarea ei si aici ne referim la prezentatorii tv.

De astazi însă amenzile pot fi aplicate dacă cetățenii nu poartă mască în mijloacele de transport și în spațiile închise. Amenzile pornesc de la 500 lei și pot ajunge până la 2.500 lei pentru absența măștii. Insa legea e pentru plebe. Intr-un ras si o veselie gasim luni dimineta pe cei doi prezentatori de la „Neata cu Razvan si Dani” fara protectie intr-un spatiu inchis, cu invitati care se perinda pe canapeaua din studio fara nici o masca. Virusul asta „foarte periculos”, pare ca nu se manifesta in cladirile televiziunilor ci doar la restul prostimii care e pasibila de amenda dupa ce jandarmul sau politistul ii explica cat de grav a incalcat legea si cum o sa vedem ” mormane” de morti, daca nu ne supunem.

Exista Covid19, pentru ca observam in platourile tv un imens dispret fata de lege, o veselie de nedescris si nici o ingrijorare de propagare sau infectare cu coronavirus?! Jandarmeria, politia, nu vede padurea de copaci! Cei care incalca legea fac live in fiecare dimineata prin studiouri! Ca e PROTV, ANTENA1 SAU TVR, observam cum legea este ignorata! Asteptam sa vedem daca politia isi face datoria si daca aplica acestor persoane angajate in media amenzi conform legii, aplicand-o fara dubla masura! „Suntem asa de curiosi, ca nu stim unde sa dormim la noapte”!

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Blanche Monnier – sechestrată 25 de ani în camera sa, chiar de propria mamă, doar pentru că a iubit pe cine nu trebuia

Blanche Monnier – sechestrată 25 de ani în camera sa, chiar de propria mamă, doar pentru c…