Acasa Eveniment Viorel Cataramă făcut „praf” la Sinteza Zilei, o emisiune despre Covid19 derulata fără mască de protecție

Viorel Cataramă făcut „praf” la Sinteza Zilei, o emisiune despre Covid19 derulata fără mască de protecție

3 min read
0
0
235

Sinteza Zilei talk-show-ul, canalului de televiziune Antena 3, moderat de Mihai Gadea a avut ca invitati pe  omul de afaceri Viorel Catarama si ziaristul Mirel Curea intr-o emisiune intitulata ” TABARA ” NU EXISTA VIRUSUL” VERSUS TOTI CEILALTI”

Emisiunea despre Covid19 a inceput cu incalcarea legii care instituie obligativitatea purtarii mastii la interior, mai ales atunci cand invitat in studio este o persoana suspecta de coronavirus. Moderatori care ne dau lectii si vor sa arate cat de periculos este acest virus, nu par sa creada o iotă! Dar sa trecem la invitati.

Cunoscut fiind faptul ca Viorel Catarama are o opinie diferita fata de masurile restrictive impuse de guvern, a fost invitat de catre Mihai Gadea pentru a-si argumenta opiniile, in fata ziaristului Mirel Curea.

Catarama vizibil emotionat a fost pus din primele momente in inferioritate de moderator. Dupa ce invitatul a vorbit in legatura cu masurile exagerate luate de guvern, Mihai Gadea l-a intrerupt pentru un „breaking news” in care a aratat in cateva cifre mortii si infectatii din acel moment, citind informatia in stilul sau patetic. Pentru un ochi avizat aceasta manevra de al termina inca de la inceput pe invitat a fost una penibila.

Emisiunea a continuat cu acuzatii aduse de Gadea ( care nu si-a asumat rolul de moderator) si Mirel Curea, intr-o notă de bâlci. Discutiile nu s-au purtat cu argumente ci s-au invartit in jigniri ascunse, emisiunea ajungand intr-un derizoriu penibil. Gadea a facut ce stia mai bine! Sub imaginea unei emisiuni impartiale a adus un invitat din tabara aceceptata vizibil de el, un ziarist guraliv, personaj dezinvolt, obisnuit cu reflectoarele, care a incalecat celalat invitat fara a-i da nici o sansa.

Si ca rezultatul sa fie cel scontat de Gadea, a invitat in tabara adversa pe Catarama, un personaj emotiv, care tremura vizibil, fiind intrerupt de cei doi la cateva secunde, iar din cauza tavalugului verbal pe care trebuia sa-l suporte isi pierduse si vocea. O emisiune tipic Sinteza Zilei. O emisiune tipic Antena 3. Viorel Catarama a muscat momeala si a intrat cu Gadea in direct. S-a ales praful!

 

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Blanche Monnier – sechestrată 25 de ani în camera sa, chiar de propria mamă, doar pentru că a iubit pe cine nu trebuia

Blanche Monnier – sechestrată 25 de ani în camera sa, chiar de propria mamă, doar pentru c…