Acasa Front Preşedintele Asociaţiei „Evoluţie în Instituţie“, Cristian Mihai Dide a fost reţinut

Preşedintele Asociaţiei „Evoluţie în Instituţie“, Cristian Mihai Dide a fost reţinut

4 min read
0
0
613
Preşedintele Asociaţiei „Evoluţie în Instituţie“, Cristian Mihai Dide a fost reţinut de poliţişti în cursul zilei de vineri, 15 mai. El a apucat să proiecteze pe clădirea MAI două mesaje. „Vela şi Hoțul Arafat, guvernare de kkt” şi „Jos ARahat, Infractorul delegat”.
„La data de 17.05.2020, în jurul orei 20.45, poliţişti din cadrul Secţiei 3, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în dispozitivul curent, ocazionat de activităţile desfăşurate în zonă, au observat, pe strada Ion Câmpineanu, un bărbat care, după ce a coborât dintr-un autoturism, având asupra sa mai multe obiecte voluminoase, la vederea poliţiştilor a fugit, intrând într-o scară de bloc. Poliţiştii l-au somat să se oprească şi să se legitimeze, însă acesta a refuzat, fiind condus la sediul subunităţii de poliţie. Având în vedere faptul că a refuzat să îşi decline identitatea, a fost sancţionat contravenţional cu suma de 500 lei, conform art.2, pct. 31 din Legea 61/1991. Asupra sa au fost găsite mai multe bunuri, care i-au fost restituite întrucât nu s-a constatat că ar proveni din săvârşirea unor infracţiuni”, au declarat reprezentanţii poliţiei pentru Epoch Times.
La ieşire din secţia de poliţie, Cristian Mihai Dide a declarat că va face plângere penală împotriva celor care l-au reţinut. „
„Este adevărat că am fugit, dar nu era o persoană în uniformă, ci cineva în civil care mi-a strigat «stai puţin», eu am fugit într-adevăr, am intrat în scara de bloc, am încerat să încui uşa după mine, nu am reuşit, după care persoana în civil m-a prins, a spus că este de la Poliţie, şi-a căutat actele, nu le-a găsit, între timp în scară au intrat mai mulţi polţişti în civil, o poliţistă în civil avea o cameră de luat vederi, au venit şi doi jandarmi, m-au scos din scara blocului, m-au încătuşat şi m-au dus la Poliţie. Nici o secundă nu mi-au spus ce am făcut şi nu mi-au cerut să mă legitimez. Mi-au pus cătuşele şi m-au dus în maşină. Voi contesta amenda şi voi face plângere penală pentru poliţie politică”, a declarat protestatarul pentru Epoch Times.
Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Campanie electorala, la Ploiesti, in ritm de Hip Hop

Am gasit pe contul de YouTube Robuu, o melodie de susținere pentru Razvan-Toma Stanciulesc…