Acasa Eveniment Tânăra de 19 ani, din Ploiești, salvată din mare, la Vama Veche, a murit la spital

Tânăra de 19 ani, din Ploiești, salvată din mare, la Vama Veche, a murit la spital

3 min read
0
0
918

O tânără în vârstă de 19 ani, din Ploieşti, a murit, la spital, după ce fusese scoasă, inconştientă, din valurile Mării Negre.

„Iniţial apelul a venit că persoana nu a mai ieşit din apă. Ulterior, au revenit cu apel şi ne-au spus că a fost scoasă din mare inconştientă”, au spus reprezentanţii ISU „Dobrogea”, care au precizat că au fost alocate la caz doar resurse medicale, respectiv un echipaj SMURD B, din punctul temporar Vama Veche şi o ambulanţă SAJ, cu medic.

La începutul lunii, pe 4 august, fata a fost scoasă din mare, inconştientă, pe plaja La Stuf din Vama Veche. La faţa locului au ajuns un echipaj SMURD şi o ambulanţă a SAJ Constanţa, iar medicii au reuşit să îi restabilească pulsul şi au transportat-o de urgenţă la spitalul din Mangalia, după cum vă informam AICI. Din păcate, după cinci zile, fata s-a stins din viaţă.

Andra Elena Mîrza, în vârstă de 19 ani, era studentă şi scriitoare, publicând nu cu mult timp în urmă primul său volum, intitulat „Spre Nord”. Fata era nepoata jurnalistului Viorel Ilişoi, care a publicat un mesaj sfâşietor în urma tregediei: „Fata genială a fratelui meu mai mic. Scria poezii. A apucat să publice o carte. Acum tace. S-a înecat în mare. Era plină de viață, a avut Dumnezeu de unde să ia. A luat și din noi”.

Acum doi ani, pe când era elevă la Colegiul Naţional „Alexandru Ioan Cuza” Ploieşti, a fost premiată la Concursul Național de Creație Literară „Vasile Voiculescu” de la Buzău.

Dumnezeu s-o ierte!

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

PENTRU CA PIERD BANI VOR SĂ MODIFICE CODUL RUTIER! ANVELOPE DE IARNĂ ȘI LA 20 DE GRADE!

Potrivit unor surse, Codului Rutier va fi modificat in asa fel ca obligativitatetea cauciu…