Acasa Diverse Supărații pe Valentine`s Day să respecte tradiția de Dragobete și să nu se fută decât la „icre”, că aşa-i creştineşte, dacic şi tradiţional!

Supărații pe Valentine`s Day să respecte tradiția de Dragobete și să nu se fută decât la „icre”, că aşa-i creştineşte, dacic şi tradiţional!

5 min read
0
0
114

Invit aici pe toți supărații pe Valentine`s Day să respecte cele de mai jos, să nu facă nazuri și cum de Dragobete nu se spune nimic despre sex, să nu se fută decât la „icre”, că aşa-i creştineşte, dacic şi tradiţional.

După ce m-am uitat pe site-urile creştineşti ca să aflu care sunt tradiţiile neaoşe de Dragobete, m-am gândit să vă arăt cum se aplică în contemporan.

Prima tradiție e să-ți pui țoalele alea bune pe tine și sa dansezi prin padure

Prima traditie este sa pui țoalele alea bune pe tine, cele pe care le păstrezi pentru weekend-ul în mall, și s-o întinzi spre prima luncă și pădure împreună cu faraoanca ta, iubirea vieții tale sau fătătoarea ta de copii frumoși și tradiționali. Nu să faci grătar, ci să cânți de-a-n pulea printre copaci și să cauți primele flori ale primăverii.

 

În dimineața de Dragobete tinerele topeau zăpada și se spălau pe cap cu ea, pentru a avea un păr și un ten frumos tot anul.

Le invit pe toate traditionalistele lui Dragobete să topească zăpada de pe marginea trotuarelor necurățate și să se spele cu ea pe tot corpul. Asta in cazul in care a nins pe undeva prin varful muntelui, ca la oras mai vedem zapada doar prin desenele animate.

În ziua de 24 februarie, tinerii se adună la casa cuiva pentru „a-și face de Dragobete”.

Nu ştiu ce înseamnă mai exact acest „a-și face”, dar se lăsa cu băutură, mâncare și dans. Acum dacă implică și câteva eleve de liceu bete, un telefon mobil și un cont de youtube, iti poti ” face” Dragobetele cu siguranta mai interesant decat Valentine`s Day.

E normal ca de Dragobete să-ți ocărești cunoscutele pentru farmecele pe care crezi că ţi le-au făcut.

Adică, dacă ești urâtă sau proastă și nici Viorel a lu’ Vulpița n-ar da o pulă pe tine, e semn că ai fost blestemată. Cum ridici blestemul? Te cerți ca o țărancă pe uliță cu dușmancele! Asa zice obiceiul! Asta te va face mai frumoasă-n ochii bărbaților și brusc o să ajungi mai curtată. Cum ulita dintre blocuri e ingusta, poti folosi agenda telefonului ca-i mai larga! Sigur ai pe cineva de luat la „măciuci”! Dupa ce te-ai „descarcat”, du-te la oglinda!

Love is in the air!

Mai puteti citi pe mediasud.ro

Am putea sa nu mai arătăm datele personale unor persoane necunoscute? Imosibil!

Detalii pe link

Am putea sa nu mai arătăm datele personale unor persoane necunoscute? Imosibil!

 

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Primarul Ploieștiului vrea să inchidă piețele! Decizia nu va duce decât la o supraaglomerare a magazineleor cu propietari străini, pe care bineînțeles nu le poate închide!!

Liberalul Adrian Dobre, primarul în funcţie al Ploieştiului, a anunţat într-o conferinţă d…