Acasa Sport Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, inspectat de UEFA în vederea meciului România – Kazahstan

Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, inspectat de UEFA în vederea meciului România – Kazahstan

3 min read
1
0
260

Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești a fost inspectat luni de UEFA în vederea meciului de fotbal România – Kazahstan, care va avea loc pe 5 octombrie în preliminariile Cupei Mondiale 2018, informează site-ul CSM Ploiești.

Echipa naţională a României va primi vizita celor de la Kazahstan, pe 5 octombrie,  de la ora 21:45, într-un meci din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018, iar oficialii de la UEFA au făcut o vizita în România pentru a se asigura că lucrurile decurg normal.

Reprezentantul UEFA, Christian Schmolzer, alături de reprezentanți ai Federației Române de Fotbal și de cei ai televiziunii publice, au fost prezenți la Arena „Ilie Oană” în vederea omologării stadionului pentru meciul România — Kazahstan, programat pe 5 octombrie, la Ploiești.

Fost portar al echipelor Rapid Viena și Austria Viena, Christian Schmolzer, a petrecut ore bune în compania reprezentanților CSM Ploiești pentru a verifica toate aspectele care țin de organizarea unui meci interțări: spațiile de parcare, amplasarea camerelor tv, toate spațiile necesare reprezentanților mass-media, probleme privind ticketing-ul și accesul spectatorilor etc.

Săptămâna trecută, alți reprezentanți ai UEFA au inspectat arena „Ilie Oanî” în perspectiva meciului pe care campioana României, Viitorul Constanta, îl va avea de disputat în turul al 3-lea preliminar al Ligii Campionilor.

Christian Schmolzer a inspectat stadionul tot ca reprezentant al UEFA, care se ocupa, mai nou, de organizarea preliminariilor europene pentru Cupa Mondială, competiție organizată însă de FIFA. Până de curând, FIFA era cea care făcea acreditarea stadioanelor.

Altfel, miercuri, la „Ilie Oană” sunt așteptați reprezentanții Ligii Profesioniste de Fotbal, care vor verifica modul în care au fost duse la îndeplinire sarcinile primite la precedenta lor vizită, pentru acreditarea arenei la nivelul Ligii I.

În această toamnă, FC Voluntari și Juventus București își vor disputa meciurile de pe teren propriu la Ploiești.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

One Comment

  1. marko

    13/07/2017 at 09:33

    Cred ca picati testul la locuri de parcare care cred ca nu asigura decat ptr masinile stafului …pe marginea strazilor…mmm! foarte putine si acelea!…cel mai bine sa va declarati comunisti ptr ca pe vremea aceea a fost facut vechiul stadion iar microbienii veneau cu traseul 5 sau pe jos !

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Minifotbal „cu de toate”! Prima ediție a Cupei „Shaormeria Băneasa” la Ploiești! Afla unde si când

Minifotbalul, ca şi alte sporturi de la nivel de amator, a avut de suferit din cauza pande…