Acasa Cultură Spectacolele de sâmbătă și duminică la Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești

Spectacolele de sâmbătă și duminică la Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești

4 min read
0
0
568

Sâmbătă, 15 Octombrie, ora 18:30 – Sala Teatrului Toma Caragiu, spectacolul „Amărăștenii” de Zadok Zemach, regia: Sanziana Stoican. Distribuție: Ionut Visan (Aurica), Andi Vasluianu (Shwartz), Ioan Coman (Marmar),
Ada Simionica (Bella), Sanziana Tarta (Lulu).

amarastenii

Acasa la Aurica aterizeaza pe nepusa-masa un musafir nedorit, fratele mai mare al acestuia care tocmai a fost eliberat din puscarie si nu are unde locui.
Aurica, celibatar singuratic si depresiv, innebunit dupa filme, prieten cu Bella, vecina lui, dar indragostit pana peste urechi de Lulu, fotomodelul, care s-a mutat la etajul de deasupra.
Shwartz ii promite lui Aurica marea cu sarea: vor deschide impreuna o afacere, o va alunga din viata lui pe Bella, vecina prea balbaita, prea interiorizata. si fraiera de buna, si, cel mai important, ii va aranja lui Aurica o dulce convietuire cu Lulu cea minunata.
Totul putea sa fie perfect, daca nu aparea, ca o furtuna, fratele lor mai mare, Marmar, care are un singur scop in viata: sa faca in asa fel ca Aurica sa se insoare cu Bella pana la sfarsitul anului, cu voia sau fara voia acestuia.
Cand Marmar aude de noile proiecte ale lui Aurica si Shwartz, se declanseaza in casa un razboi distrugator al carui scop este acela de a-i gasi lui Aurica o noua iubire.
O comedie romantica, amuzanta pana la durere, dureroasa pana la lacrimi, despre dragoste, fantasme, casatorie, divort, compasiune si speranta intr-o viata mai buna.
Comedie despre “amarasteni”, aproape ca noi….

Duminică, 16 Octombrie, ora 18:30 – Sala Teatrului „Toma Caragiu”, spectacolul „Central Park West” de Woody Allen în regia lui Liviu Lucaci. Actori: Nadiana Salagean (Phyllis Riggs), Ada Simionica (Carol), Dragos Campan (Howard), Andi Vasluianu (Sam Riggs), Diana Roman (Juliet Powell).

In 1995, piesa a fost nominalizata la Premiul Outer Critics Circle pentru Outstanding Off-Broadway Play.
Central Park West spune in maniera extrem de comica a lui Woody Allen, povestea unei psihiatre care tocmai a descoperit ca cea mai buna prietena a ei are o aventura cu sotul ei. Ea isi invita prietena pentru o confruntare dar intre timp, descopera ca sotul este indragostit de fapt de o studenta.

Central Park West ofera o ora de amuzament constant.
„O cascada de râs.” – Newsday
„Mai usor decât aerul, o diversiune eleganta.” – The New York Times

west-park

Adresa 
Str: Mihail Kogalniceanu nr.1
Tel fix: (004) 0244 522 774 ,
Tel mobil: (004) 0721 367631
Fax: (004) 0244 594 807
e-mail: agentiadebilete@teatruploiesti.ro

Programul agentiei:

Marti, Miercuri : 10.00 – 19.00
Joi, Vineri : 10.00 – 17.00
Sambata, Duminica : 10.00 – 13.00

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

44 de ani de teatru și rezistență: Omagiul Trupei Equinox și moștenirea sa culturală

În anii ’80, pe fundalul unui regim care suprima libertatea de exprimare, cultura a …