Acasa Diverse Şoc! S-a descoperit un telefon mobil cu o vechime de 800 ani

Şoc! S-a descoperit un telefon mobil cu o vechime de 800 ani

2 min read
0
0
411

Obiectul, gasit in urma unor sapaturi in Austria, se presupune a fi o copie de lut a unui telefon mobil, tastele fiind inscriptionate cu litere cuneiforme. Canalul de YouTube Paranormal Crucible a lansat intrebarea: „Ce este? E o dovada a unei civilizatii avansate sau e vorba de calatorie in timp?

„Potrivit rapoartelor, in timpul unor sapaturi arheologice din Fuschl am See, Salzburg, Austria, cercetatorii au descoperit un artefact misterios, din secolul 13, ce seamana cu un telefon celular cu scriere cuneiforma”, scrie tothedeathmedia.com, un site ce se ocupa de teorii ale conspiratiei.

„Acest tip de scriere se gaseste in mod normal in Iran-ul si Irak-ul zilelor noastre (Mesopotamia antica). Nimeni nu poate intelege sau explica ce cauta un asemenea artefact cu scriere cuneiforma in Austria.

Unii vanatori de OZN-uri au catalogat „descoperirea” ca fiind „o dovada ca extraterestrii au vizitat civilizatiile antice de pe Pamant si au adus tehnologie sofisticata pentru fiintele primitive”, fara a pune la indoiala veridicitatea informatiilor.

„Este evident dupa acest dispozitiv in forma de telefon celular ca a fost facut de cineva care avea cunostinte avansate despre viitor”, a declarat Scott C Waring, editor pentru UFO Sightings Daily.

MediaSud nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, MediaSud nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

Susțineți redacția Mediasud.ro donând prin PayPal accesând butonul de mai jos:

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Schimbarile Din Noul OUG: Poți Conduce Sub Influența Drogurilor in Absența Rezultatelor în 72 de Ore

Guvernul României a adoptat recent o nouă Ordonanță de Urgență care aduce modificări semni…