Acasa Eveniment Șefi și ofițeri de birou, salarii de merit pentru fapte de eroism, peste salariile de zeci de milioane

Șefi și ofițeri de birou, salarii de merit pentru fapte de eroism, peste salariile de zeci de milioane

4 min read
0
1
240

Se cunoaște că în structurile M.A.I. factorii de conducere au salarii mari, extrem de mari, față de salarizarea din lumea reală a societății românești. În afara renumeratiilor exorbitante, polițiștii de birou, avansați pe genunchi, ajunși chestori la vârste „fragede”, au ajuns să găsească orice portiță legală pentru a mai lua încă ceva peste zecile de milioane încasate lunar. Salariul de merit! O bonificație pentru merite deosebite!

Nu a analizat nimeni acest lucru, vreodată, să vadă cât pierde statul român prin această înșelătorie financiară! A analizat cineva, vreodată, ce fapte de eroism fac chestorii, șoferii lor, bucătării, ca să încaseze aceste sume importante de bani peste salariu?

M.A.I. este o gaură neagră în bugetul României. Zeci si sute de milioane se duc în salarii, bonificații, ore suplimentare, date pe înțelegeri și relatii. Când vine vorba de agentul de poliție, „înalții” Poliției Române se codesc să acorde acest „premiu”. Agentul, „talpa poliției” nu are acte de bravură cum au cei din birouri, cei privilegiați.

Sindicatul „Diamantul” ne oferă, încă o dată, o listă cu cei care au „acte de bravură și eroism”, de această dată la IPJ TIMIȘ, pentru că acolo, recent, a avut loc un eveniment nefericit. Se poate verifica aceste liste foarte ușor în orice Inspectorat de Poliție Județean, dacă s-ar dori acest lucru.

Iată ce a scris Sindicatul Diamantul:

“I-a uitați aici salariile de excelență la IPJ Timiș, cei care lucrează din greu și care au avut și acum 6 luni. Numai ofițeri obosiți din birouri de atâta împins vântul, implicit doar agenții care sunt ori șoferi de șefi, ori pupincuriști neoperativi.

Nr.1. Sef  Politia Municipiului, 2. Sef Politie Lugoj, 3. Sef Financiar, 4. Sef Cabinet, 5. Sef Resurse umane, 6. Sef Ordine Publica, 7. Sef SAS, 8. Sef Arme, 9. Sef  Politia Faget, 10. Politia Sannicolau Mare. 11. Adjunct Politia Municipiu Timisoara, 12. Sef Sectia 5 Timisoara, 13. Adjunct Sectia 2 Timisoara, 14. Sef Politia Sacalaz, 15. Sofer Inspector sef, apoi cativa agenti care imping vantul in birouri, doar doi agenti din operativ. 

În afară de ofițerul de la SAS, care îl merita din plin și care are trei copii, care împarte Excelența cu toți cei 30 de luptători, restul sunt pleavă, inclusiv cei doi din operativ, e discutabil, sunt alții mai buni ca ei.

Primii 3 din listă au 50%, următorii 5 au 40%, iar restul 30%!”.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Ambasadorul Romaniei in China, aflat sub influenta alcoolului, a lovit un autobuz si s-a refugiat in ambasada

Ministerul Afacerilor Externe de la Bucureşti a confirmat, azi, faptul că ambasadorul Româ…