Acasa Diverse Schimbări la nivel înalt în Poliția Română

Schimbări la nivel înalt în Poliția Română

1 min read
0
0
348

Urmare a aprobării ministrului afacerilor interne, cu data de 11 noiembrie a.c., comisar-șef de poliție Ștefu Viorel a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de director al Direcției de Investigații Criminale, iar comisar-șef de poliție Ivancea Tiberiu – Iulian a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de director al Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.
De asemenea, prin dispoziția inspectorului general al Poliției Române, cu data de 11 noiembrie a.c., comisar-șef de poliție Stan Cristian – Ionuț a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de director al Direcției de Combatere a Criminalității Organizate.
Totodată, prin dispoziția inspectorului general al Poliției Române, cu data de 11 noiembrie a.c., comisar-șef de poliție Ciobanu Antonio-Iacob a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de director adjunct al Direcției de Ordine Publică.

MediaSud nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, MediaSud nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

Susțineți redacția Mediasud.ro donând prin PayPal accesând butonul de mai jos:

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Schimbarile Din Noul OUG: Poți Conduce Sub Influența Drogurilor in Absența Rezultatelor în 72 de Ore

Guvernul României a adoptat recent o nouă Ordonanță de Urgență care aduce modificări semni…