Acasa Diverse Scandal la Patriarhie. Orgii „gay” în Dealul Mitropoliei

Scandal la Patriarhie. Orgii „gay” în Dealul Mitropoliei

2 min read
0
0
793

„Persoana în cauză, victima a unor persoane interesate de câştig, a solicitat, încă din luna august 2009, retragerea din rândul monahilor, solicitare care a fost atunci aprobată, în baza libertăţii de conştiinţă” – aşa suna un fragment dintr-un comunicat de presă emis de Patriarhia Română în urmă cu şapte ani, referitor la părintele Teoctist Nichitean, care a fost filmat în timp ce făcea sex cu un bărbat şi era supus la perversiuni de partenerul gay, chiar într-o chilie a Patriarhiei.

Iar lumea a uitat toată povestea, având convingerea că înalţii prelaţi nu şi-ar permite să mintă şi că, într-adevăr, duhovnicul a fost trimis să defileze la Marşul Diversităţii, să fluture steagul ROGVAIV, nu să îi pupe enoriaşii mâna, ca pe moaşte.

Teoctist Nichitean nu a fost niciodată dat afară. El a continuat să slujească în biserică şi doar a stat o perioadă „sub radar”, pentru a nu isca un nou scandal. Recent, însă, el a participat la o ceremonie religioasă condusă chiar de patriarhul Daniel, semn că Preafericitul nu este prea deranjat de faptul că tânărul cu alte orientări sexuale slujeşte sub aceeaşi cupolă cu el, anunță Spynews.ro.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Schimbarile Din Noul OUG: Poți Conduce Sub Influența Drogurilor in Absența Rezultatelor în 72 de Ore

Guvernul României a adoptat recent o nouă Ordonanță de Urgență care aduce modificări semni…