Acasa Justiție Reținuți pentru înșelăciune, după ce ar fi vândut servicii turistice care nu ar fi fost onorate

Reținuți pentru înșelăciune, după ce ar fi vândut servicii turistice care nu ar fi fost onorate

2 min read
0
0
390

Polițiștii din Ilfov au reținut două persoane pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, după ce ar fi vândut servicii turistice care nu ar fi fost onorate. Prejudiciul cauzat este de aproape 50.000 de euro.

La data de 21 septembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au reținut un bărbat, de 29 de ani, administrator al unei societăți comerciale, din orașul Popești-Leordeni, având ca obiect de activitate vânzarea de servicii turistice, și o angajată, de 39 de ani.

În fapt, în perioada februarie — mai a.c., cei doi ar fi încheiat 26 de contracte pentru pachete turistice în străinătate, în special în Bulgaria și Italia, contracte care nu ar fi fost onorate.

Victimele ar fi primit contractele și voucherele, în general, prin e-mail, plata fiind efectuată prin transfer bancar. Prejudiciul cauzat persoanelor vătămate este de aproape 50.000 de euro.

Totodată, victime ar fi înțeles că au fost înșelate în momentul în care au ajuns la hotelul unde urmau să se cazeze sau când au contactat telefonic unitățile hoteliere, unde ar fi trebuit să-și petreacă vacanța, conform contractului încheiat.

În funcție de probatoriul administrat în cauză, cei doi vor fi prezentați magistraților cu propuneri legale.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Exercițiu cu detinutii de Simulare a Incendiului la Penitenciarul Ploiești

În data de 22 mai 2024, Penitenciarul Ploiești a fost gazda unui exercițiu de simulare a u…