Acasa Diverse Razie pe Dealul Negru! Amenzi mari la comerciantii celebrilor mici de Dedulesti

Razie pe Dealul Negru! Amenzi mari la comerciantii celebrilor mici de Dedulesti

2 min read
0
0
114

Zeci de comisari de la ANPC au verificat mai mulţi comercianţi ce comercializau pe Dealul Negru celebrii micii de Deduleşti. Iar controalele s-au lăsat cu amenzi mari.

Controalele de pe Dealul Negru au făcut parte dintr-o campanie amplă, derulată în regiune, care a marcat Ziua Siguranţei Alimentare, marcată pe 7 iunie.

Echipe de comisari OPC din judeţele componente ale Regiunii Sud-Muntenia au controlat cinci operatori economici, care îşi desfăşurau activitatea la popasul din satul Deduleşti din Argeş- popas cunoscut publicului larg pentru celebrii mici aflaţi la vânzare în această zonă -, la patru dintre aceştia oprindu-se temporar prestarea serviciului de alimentaţie publică.

După controale au fost aplicate cinci amenzi contravenţionale, în valoare de 93.000 lei şi au fost oprite definitiv de la comercializare 78 kilograme de produse alimentare, în valoare de 2.360 lei.

Principalele abateri constatate de comisari au fost: Comercializarea produselor fără indicarea gramajului acestora; utilizarea de spaţii frigorifice neigienizate; comercializarea unor produse fără elemente de identificare şi caracterizare; nerespectarea condiţiilor de depozitare a produselor (ex. Nerespectarea temperaturii de păstrare indicate de producător).

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Autostrada Soarelui este singurul loc din lume unde politia rutiera are ordin sa-si execute serviciul cu spatele

Felul în care se circulă pe autostrăzile din România dovedește că foarte mulți șoferi fie …