Acasa Front Pleci in vacanță? Află cum poti descarca adeverinta de vaccinare in format electronic

Pleci in vacanță? Află cum poti descarca adeverinta de vaccinare in format electronic

3 min read
0
0
350

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor de Vaccinare (CNCAV) împotriva Covid-19 prezintă cei şase paşi pentru descărcarea adeverinţei de vaccinare, precum şi cauzele eventualelor erori de descărcare.

CNCAV a menţionat care sunt paşii pentru obţinerea adeverinţei de vaccinare: accesează site-ul: adulti.renv.ro; apasă butonul roşu pentru obţinerea adeverinţei; bifează cele două căsuţe privind prelucrarea datelor cu caracter personal; introduceţi CNP-ul/ Paşaportul-codul unic RENV şi numărul de telefon; introduceţi codul de validare primit pe telefon; descărcaţi adeverinţa electronică de vaccinare.

CNVAC precizează că adeverinţa nu poate fi descărcată din străinătate.

Trebuie să existe concordanţă între datele introduse la programare/RENV şi datele pe care le introduceţi pentru descărcarea adeverinţei, spune sursa citată.

În ce priveşte eventualele erori, acestea pot apărea din cauză că programarea s-a făcut de către angajator şi acesta nu a folosit numărul de telefon al persoanei programate la vaccinare, ci al instituţiei respective,  persoana s-a programat singură pe platformă şi nu a introdus corect numărul de telefon sau a introdus alt număr de telefon decât cel pe care-l introduce acum la descărcărea adeverinţei sau  informaţiile au fost introduse direct în RENV de către registrator la nivelul centrului de vaccinare şi aceste date au fost greşit introduse.

„Descărcarea Adeverinţei electronice de vaccinare nu poate fi făcută dacă vreuna dintre cifre a fost greşită la introducerea celor două şiruri de numere (CNP, respectiv – număr de telefon). Informaţiile din platforma de programare se pot verifica/corecta doar de către persoanele autorizate; în cel mai scurt timp se va încerca preluarea acestor date în RENV”, precizează CNCAV, pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Actorul Serban Pavlu, cunoscut din serialul „Umbre”, va participa duminica 31 octombrie la cursa de biciclete de la Seciu, Prahova

Duminica 31 octombrie va avea loc în județul Prahova cursa de biciclete ” Seciu̶…