Acasa Eveniment PUNCTELE PENALIZARE VOR PUTEA FI VIZUALIZATE ON-LINE

PUNCTELE PENALIZARE VOR PUTEA FI VIZUALIZATE ON-LINE

2 min read
0
0
40
„Mai exact, numărul punctelor de penalizare se vor putea obţine online, imediat, fără a fi nevoie de un drum până la poliţie. Tot online se pot depune documentele necesare înscrierii la şcolile MAI sau la Academia de Poliţie.
Documentele pentru obţinerea anumitor avize de la MAI pentru documentaţiile de urbanism şi amenajarea teritoriului, precum şi pentru autorizarea unor construcţii vor putea fi transmise în format electronic.
„De asemenea, în ceea ce priveşte obţinerea cărţii de identitate, a paşaportului, a permisului de conducere sau pentru înmatricularea autovehiculului, cetăţenii vor putea depune online cererea şi documentele necesare.
Tot online vor putea să plătească taxele aferente şi să descarce diferite formulare. În plus, pentru că vorbim de o platformă informatică, vom crea posibilitatea verificării online a stadiului diferitelor cereri depuse de cetăţeni pentru instituţie.”, a explicat Dan.
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Americanii celebreaza 50 de ani de când au pășit pe lună! Susținătorii teoriei conspirației, au mai gasit o fotografie care susține falsul

Astăzi în special americanii celebrează 50 de ani de la primul pas pe făcut pe Lună. Apoll…