Acasa Front Primăria Municipiului Ploiești deschide o linie telefonică specială

Primăria Municipiului Ploiești deschide o linie telefonică specială

1 min read
0
0
47

Primăria Municipiului Ploiești deschide o linie telefonică specială la care pot fi transmise, doar prin SMS, sesizări privind privirea la curățenia pe căile publice și colectarea deșeurilor menajere din oraș.

Cetățenii municipiului Ploiești, în funcție de nerespectarea graficelor publicate de administrația publică locală, vor putea sesiza probleme directe cu care se confruntă pe acest subiect, prin transmiterea unui SMS numărul de telefon 0751268371.

Mesajele respective trebuie să conțină indicații clare cu privire la zona în care sunt întâmpinate strict probleme de salubritate, precum și numele persoanei care sesizează.

Rugăm ploieștenii să dea dovadă de responsabilitate și seriozitate în transmiterea acestor sesiuni și să nu transmită informații false, astfel încât soluționarea aspectelor prezentate să se realizeze operativ.

Municipalitatea ploieșteană le mulțumește cetățenilor pentru implicarea de care vor da dovadă în vederea rezolvării cât mai rapide a acestor situații” se mai transmite pe site-ul primăriei.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au identificat în timp record un hoț care a acționat într-un magazin din zona centrala

Astăzi în incinta magazinului Shop&Go-Mega Image de pe str. Stefan Greceanu, a avut lo…