Acasa Front Președintele Tanzaniei a folosit testele pentru Covid19 pe o capră, o oaie, un pawpaw si ulei de motor! Rezultatul a fost pozitiv

Președintele Tanzaniei a folosit testele pentru Covid19 pe o capră, o oaie, un pawpaw si ulei de motor! Rezultatul a fost pozitiv

5 min read
0
0
94

Președintele Tanzaniei, John Magufuli, care a este partizan al menținerii deschise a economiei, contestă acuratețea kiturilor de testare pentru noul coronavirus și in apararea convingerilor sale a demonstrat acest fapt cu mostre prelevate dintr-o arie mai largă a regnurilor animal și vegetal si le-a trimis la un laborator sub nume de persoane reale pentru a fi verificate. „Am luat mostre de la capre, am luat mostre de la oi, am luat mostre de la pawpaw, am luat chiar și mostre de la uleiul de motor…”, a spus președintele Tanzaniei într-o intervenție publică.
Laboratorul de specialitate ar fi certificat cu teste ca POZITIVE.

O capră să aibă corona, un fruct durian să aibă corona, pawpaw să aibă corona, o pasăre kware să aibă corona, aceasta trebuie să ridice semne de întrebare.” Este prima semnalare oficială de la nivelul unui stat a erorilor testărilor pentru coronavirus.

Spre exemplu, mostra luată din uleiul de motor și prezentată ca fiind a lui Jabil Hamza, bărbat în vârstă de 30 de ani, ar fi fost testată negativ. Un fruct exotic durian, atribuit pentru Sarah Samuel, femeie în vârstă de 45 de ani, ar fi dat un rezultat neconcludent. Un fruct pawpaw, a cărui extract a fost menționat fictiv ca fiind din partea lui Elizabeth Ane, femeie în vârstă de 26 de ani, ar fi venit pozitiv. „Aceasta înseamnă că lichidul de pawpaw este pozitiv”, spune ironic Magufuli. O pasăre kware ar fi fost testată, de asemenea, pozitiv. Un iepure ar fi oferit un test neconcludent, o capră ar fi fost diagnosticată cu infecție cu noul coronavirus, iar o oaie ar fi avut rezultat negativ. „Aceasta înseamnă că fructele pawpaw trebuie puse în izolare. Poate și capra care a ieșit pozitiv trebuie pusă în izolare”, mai spune președintele Tanzaniei.
Când observăm așa ceva, trebuie să ne dăm seama ce joc murdar se joacă cu aceste teste”, spune președintele Magufuli care afirmă că dacă un fruct de pawpaw poate avea noul coronavirus, Organizația Mondială a Sănătății ar trebui să revizuiască metodologia, iar cercetătorii ar trebui să se aplece cu mai mare atenție pentru că testările indică un virus care se poate dezvolta pe capre și copaci. Cu atât mai mult, nu este acceptabil ca atâtor sute de milioane de oameni să li se modifice viața în funcție de testări cu un așa de ridicat nivel de eroare. „Trebuie să fi fost oameni cărora să li se fi spus că sunt pozitivi în timp ce ei de fapt nu erau pacienți infectați cu corona și câțiva dintre ei ar putea muri de de îngrijorare…”, spune Magufuli.

 

 

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Blanche Monnier – sechestrată 25 de ani în camera sa, chiar de propria mamă, doar pentru că a iubit pe cine nu trebuia

Blanche Monnier – sechestrată 25 de ani în camera sa, chiar de propria mamă, doar pentru c…