Acasa Front Din 15 mai toate măsurile vor avea caracter de obligativitate

Din 15 mai toate măsurile vor avea caracter de obligativitate

2 min read
0
0
90

Ludovic Orban a anuntat astazi la inceputul sedintei de guvern ca cetăţenii trebuie să fie responsabili şi să respecte în continuare măsurile impuse de autorităţi:

„Spun din capul locului că decizia de instituire a stării de urgenţă a fost extrem de benefică pentru România. Nu am avut nicio problemă în ceea ce priveşte sistemul de sănătate publică, nu a fost depăşită capacitatea de tratare, mai ales că au intrat în ţară 1,2 milioane de români, marea majoritate veniţi din ţări încadratate în zona roşie.
Azi, Comitetul de Urgenţă va declara starea de alertă. Tot azi, vom institui toate măsurile necesare pentru a apăra viaţa românilor. Toate măsurile vor avea caracter de obligativitate, stabilite în baza OUG 21/2004. Nimic nu ne va împiedica să luăm toate deciziile necesare pentru a face faţă provocării de epidemie.
Îmi asum conducerea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, secondat de Marcel Vela, Ion Ştefan şi Raed Arafat. Vă solicit o mobilizare pentru a trece de la starea de urgenţă la starea de alertă.
Transmit un mesaj foarte simplu pentru cetăţeni: fiţi responsabili şi respectaţi măsurile instituite de autorităţi” a declarat Ludovic Orban

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Atentie ploiesteni! Incepand de luni S.G.U. va ridica autoturismele parcate neregulamentar

SGU Ploiești aduce la cunoștința posesorilor/conducătorilor de autovehicule faptul că, înc…