Acasa Eveniment Din primele clipe legea obligativitatii purtarii mastii in spatii inchise si la serviciu este incalcată! Nici o televiziune nu respecta regula!

Din primele clipe legea obligativitatii purtarii mastii in spatii inchise si la serviciu este incalcată! Nici o televiziune nu respecta regula!

2 min read
0
0
60

România intră în stare de alertă pentru 30 de zile, începând cu 15 mai, a anunțat ministrul de Interne Marcel Vela, într-o declarație de presă susținută cu mai puțin de o oră înainte ca aceasta să intre în vigoare. Vela, șeful DSU, Raed Arafat, și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, au pezentat textul hotărârii și a anexei care reglementează măsurile impuse pe durata stării de alertă.

Șeful DSU, Raed Arafat, a anunțat in că purtarea măștii va fi obligatorie în spații închise. Insa incepand cu prima ora odata cu intrarea in vigoare a normelor obligatorii in special a celor ce vizeaza obligativitatetea purtarii mastii in spatii inchise, vedem o incalcare flagrantă a deciziilor guvernului in sustinerea combaterii Covid19.

Toate posturile de televiziunile omit sa respecte aceste norme cu caracter de obligativitate dand sfaturi cetatenilor cu privire la obligativitatetea purtarii mastilor in spatii inchise si la serviciu, fara sa respecte ei insusi aceasta obligatie. Unde-i lege nu-i tocmeala. In gesturi tetrale membrii DSU au comunicat noile masuri si restrictii purtand masca, insa posturile de televiziune se pare ca nu doresc sa respecte ordonanta in vigoare. Doar prin restul firmelor romanesti, covidul umbla liber, prin televiziuni coronavirusul nu pare sa aiba succes. Semnalul subniminal al prezentatorilor tv e clar. Suntem egali in fata legii sau Covid19 nu exista? Ce sa intelegem, ca regulile sunt pentru prosti?

Foto: Ni se explica la prima ora obligativitatetea purtarii mastii la serviciu si in spatii inchise ( Protv)

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Blanche Monnier – sechestrată 25 de ani în camera sa, chiar de propria mamă, doar pentru că a iubit pe cine nu trebuia

Blanche Monnier – sechestrată 25 de ani în camera sa, chiar de propria mamă, doar pentru c…