Acasa Social Primarul Alin Moldoveanu reface zona garii

Primarul Alin Moldoveanu reface zona garii

1 min read
0
0
52

La Poiana Câmpina a început modernizarea străzilor din zona gării, lucrarea fiind finanțată cu bani din bugetul total. Pentru această lucrare a fost alocată suma de 2,6 milioane de lei.

Este vorba despre 13 străzi și alei, pe care s-a lucrat pentru a se introduce canalizarea. Lucrările de canalizare au fost realizate cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale. Pentru asfaltarea străzilor a fost făcut alt proiect, cu finanțare din bugetul local, iar acum, iată, au început lucrările.

„După finalizarea lucrărilor de canalizare, pasul următor este, firesc, asfaltarea tuturor străzilor pe care s-a introdus canalizarea. Odată realizată și această lucrare de modernizare a tuturor străzilorși aleilor din această zonă, gradul de confort și de civilizație al locuitorilor va crește. Este o lucrare foarte importantă pentru comună, o investiție pe care noi o aveam inclusă și în Strategia de Dezvoltare a comunei, pentru perioada 2018-2022” – a declarat primarul Alin Moldoveanu.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Un piroman a patruns in curtea Biroului de Politie al Autostrăzii A2 ( Soarelui) si a incendiat mai multe masini de poliție

Polițiștii Biroului Autostrăzii Soarelui (A2) au fost, sâmbătă dimineață, martorii unor ev…