Acasa Front Poluarea in Ploiesti! Ca si in celelalte mandate si actualul primar trage aer in piept si mai face o sesizare

Poluarea in Ploiesti! Ca si in celelalte mandate si actualul primar trage aer in piept si mai face o sesizare

3 min read
0
0
82

Ploieștiul este unul dintre cele mai poluate locuri din România. În oraș și în jurul lui sunt coloși industriali care au afaceri aici, societati care au pus pur și simplu stapanaire pe aerul din zona.

Pentru ca nici un primar nu si-a recunoscut neputinta in fața intereselor petroliere din județ, oamenii au devenit supăraţi pe autorităţi.

Se reclamă faptul că inclusiv Garda de Mediu reacţionează târziu la sesizări, iar atunci când o face, amenzile aplicate societăţilor care poluează sunt ridicol de mici.

După atâta amar de vreme ar fi fair play ca politicienii si cei ce conduc administratia locala sa incerce sa nu mai mimeze o preocupare in sensul castigarii luptei cu poluarea. Sa accepte adevarul si sa nu mai vânda ” gogosi” alegatorilor!

În rest facem sesizari…..Ar fi interesant sa le innumere cineva, iar la urmatoarea sa se spuna: ” S-a facut sesizarea cu numarul 13345556788889990…”, asta ca sa realizam cine suntem noi si cine sunt ei in aceasta ecuatie in care sunt in joc sume uriase de bani.

In cursul diminetii de astazi s-a simtit, din nou, un miros intepator deasupra ploiestiului……..asa că:😴😴

„Am solicitat reprezentanţilor Gărzii de Mediu Prahova să realizeze verificări minuţioase şi să dispună măsuri legale în vederea identificării poluatorului atmosferic şi eliminării cauzelor care conduc la degradarea calităţii aerului în municipiul nostru. Disconfortul olfactiv resimţit de ploieşteni este o problemă serioasă legată direct de sănătatea cetăţenilor din municipiul Ploieşti. Trebuie să înţelegem că poluarea ne afectează pe toţi şi trebuie să acţionăm pentru a o combate. Demersurile mele nu se vor opri aici şi aştept un răspuns prompt şi profesionist din partea instituţiilor implicate în protejarea mediului. Vom avea grijă de calitatea aerului şi sănătatea ploieştenilor!”, a declarat Volosevici.

P.S. Dumnezeu cu mila

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Masca din textil interzisă! Nu va mai fi legală purtarea mastilor confectionate acasa

Francezii nu mai pot utiliza în spațiul public măştile sanitare confecţionate acasă. Un de…