Acasa Social PETIȚIE la nivel mondial pentru SALVAREA PĂDURILOR ROMÂNEȘTI

PETIȚIE la nivel mondial pentru SALVAREA PĂDURILOR ROMÂNEȘTI

3 min read
0
0
78

România a demarat câteva acţiuni clare împotriva tăierii ilegale a pădurilor. Avaaz, cea mai mare mişcare de activism online din toate timpurile, care aduce opiniile și interesele oamenilor obișnuiți în atenția factorilor de decizie globali, a lansat o petiţie menită să forţeze autorităţile decidente din România să ia măsurile necesare pentru stoparea jafului din pădurile ţării, care sunt devastate sistematic şi cu sălbăticie pentru a hrăni lăcomia mafiei din industrie.

„Nu avem timp de pierdut. Alegerile ne oferă momentul oportun pentru a-i forța pe liderii politici să-și ia angajamentul de a implementa măsuri drastice pentru salvarea pădurilor.

SEMNEAZĂ PETIŢIA AICI

Hai să arătăm autorităților că întreaga țară vrea acțiuni clare împotriva tăierilor ilegale. Semnează ACUM și distribuie către toți prietenii. Protectorii naturii organizează demonstrații, însă, pentru a fi auziți, revolta publică trebuie să fie remarcabilă. Ajută-ne să strângem 50.000 de semnături pentru pădurile României!

Hai să le arătăm autorităților și politicienilor că întreaga țară e cu ochii pe ei. În prag de alegeri, nu mai putem accepta ca nepăsarea, profesionalismul îndoielnic al instituțiilor statului, corupția și tehnica învechită să facă și mai multe victime”.

VIDEO – Pe urmele hoţilor de lemn, investigaţie Recorder

Avaaz – cuvânt care înseamnă „voce” în câteva limbi din Europa, Orientul Mijlociu şi Asia – a fost lansat în 2007 cu o misiune clară: aceea de a ajuta cetăţenii de toate naţionalităţile să transforme lumea în care trăiesc în lumea pe care şi-o doresc. Campaniile comunităţii Avaaz circulă în 15 limbi şi sunt implementate de o echipă împărţită pe 6 continente şi sprijinită de mii de voluntari. Acţionăm prin petiţii, campanii în presă, e-mail-uri, lobby şi contact direct cu autorităţile, dar şi proteste şi evenimente „offline” pentru a ne asigura că deciziile globale reflectă viziunea şi valorile cetăţenilor lumii.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Primaria Ploiesti aminteste ca nu putem invinge Ambrozia decat impreuna

Multe persoane considera primavara ca fiind sezonul polenului. Exista, insa, o planta care…