Acasa Front Pentru că abuzurile poliției în cazurile apelurilor 112 sunt frecvente, un avocat din Ploiești a decis sa reprezinte în instanță toate contestațiile GRATUIT

Pentru că abuzurile poliției în cazurile apelurilor 112 sunt frecvente, un avocat din Ploiești a decis sa reprezinte în instanță toate contestațiile GRATUIT

3 min read
0
0
192

Aratam zilele trecute pe platforma on-line mediasud.ro cum un text postat pe Facebook de avocatul Razvan Toma Stanciulescu, a devenit viral. Totul a inceput de la modul de lucru al Politiei Rutiere Ploiesti, vis-a-vis de abordarea cazurilor 112.

In urma impactul media pe care la avut cazul adus in lumina de avocatul ploiestean, acesta s-a hotarat sa mearga mai departe in lupta cu abuzurile autoritatilor. Pentru ca s-a dovedit a fi o obisnuinta, nu o exceptie, ca politistul trimis la apelurile 112 sa vina cu amenda in mana, Razvan Toma Stanciulescu s-a decis sa reprezinte GRATUIT toate plangerile contraventionale impotriva proceselor verbale intocmite de catre politie celor care suna pe sistemul de urgenta 112. Iata ce a scris pe contul sau personal:

„După apariţia în presă a cazului clientului meu care a sunat la 112 pentru a sesiza un caz de violenţă domestică şi a fost amendat cu 500 lei, am tot primit sfatul să stau liniştit şi să-mi văd de treburile mele.

În consecinţă, fac următorul ANUNŢ PUBLIC:

Voi acorda consultanţă juridică gratuită tuturor cetăţenilor care vor folosi cu bună-credinţă serviciul 112 pentru a sesiza cazuri de violenţă (inclusiv de cruzime asupra animalelor) şi vor fi sancţionaţi contravenţional pe motiv că fapta nu s-a confirmat.

Astfel, dacă sunteţi martorii unui caz de violenţă, folosiţi cu încredere serviciul 112!
De asemenea, dacă aflaţi cazuri de cetăţeni amendaţi pentru că au sunat la 112, nu ezităţi să-i direcţionaţi către mine!

Vă mulţumesc!

P.S.
„Nu mor caii când vor câinii!”… aşa îmi zicea tata.” a incheiat avocatul Razvan Toma Aratam

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Uciderea interlopului Emi Pian scoate la iveala ruptura dintre politisti si procurori! Politistii ” vin cu zeci de informații pe astfel de dosare, dar procurorii DIICOT nu îi mai bagă în seamă”

Uciderea interlopului Emi Pian și ancheta amplă declanșată după crima din Giulești amplifi…