Acasa Eveniment Pe Valea Prahovei este iarnă în toată regula

Pe Valea Prahovei este iarnă în toată regula

3 min read
0
0
374

În Bucegi ninge de câteva ore, iar stratul de omăt atinge 5 centimetri, după ce vremea s-a răcit brusc peste noapte, iar temperaturile au scăzut. În stațiunile de pe Valea Prahovei mercurul din termometre a coborât până la 4 grade Celsius, iar la peste 1.800 de metri altitudine la -2 grade.

Pe Valea Prahovei, la altitudini mari, este deja iarnă în toata regulă, stratul de zăpadă ajungând deja la cinci centimetri.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a extins, sâmbătă dimineața, informarea de ploi și vijelii, pentru mai multe zone din sudul și estul țării.

ANM avertizează că vremea va fi rece, iar în diminețile următoare local se va produce brumă cu precădere în nordul și în centrul țării și în zonele deluroase din restul teritoriului.

De asemenea, tot sâmbătă dimineața, ANM a emis atenționări cod galben de ninsori pentru mai multe județe din țară.

Astfel, până la ora 13,00, în zona de munte a județelor Buzău, Prahova, Argeș, Dâmbovița, se vor semnala ninsoare moderată la peste 1.200 m, ce determină scăderea vizibilității sub 100 m si izolat sub 50 m.

Cod galben de ninsori moderat este și în zonele de munte ale județele Sibiu, Harghita, Covasna și Brașov, valabil până la ora 12,00.

Pentru județele Buzău (zona de câmpie, Brăila și Ialomița, ANM a emis cod galben de intensificări ale vântului cu viteze ce vor atinge la rafală 50 — 60 km/h, izolat 65 km/h, valabil până la ora 14,00.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Acum! Amenințare cu bombă la Palatul de Justiție din Ploiești; forțele de ordine, mobilizate în număr mare

Astăzi, la ora 12.30, Palatul de Justiție din Ploiești a fost ținta unei amenințări cu bom…