Acasa Front O doamnă a gândirii neo-marxiste, reporter la Epoch Times, a dat peste Klaus Johannis, la Cotroceni.

O doamnă a gândirii neo-marxiste, reporter la Epoch Times, a dat peste Klaus Johannis, la Cotroceni.

2 min read
0
0
225

O doamnă a gândirii neo-marxiste, reporter la Epoch Times, a dat peste Klaus Johannis, la Cotroceni.
„Domnule Președinte, aș vrea să va întreb în ce măsură, din informațiile primite de dumneavoastră, evenimentul care a avut loc la Iași, la Sfânta Parascheva, unde persoane care nu purtau mască și care îndemnau la nepurtarea măștii, punându-i în pericol pe ceilalți pelerini care respectau regulile, este parte a unui război hibrid, menit să decredibilizeze și să destabilizeze România ca țară parteneră a Statelor Unite și gazdă a scutului de la Deveselu?”

Klaus Johannis este și președintele acestei doamne care a pus întrebarea de mai sus, orientată după noua modă din gândirea marxistă, și mondială, bineînțeles. Drept pentru care, dumnealui, Președintele, a fost nevoit să înghită gălușca acestei mostre de productivitate sapiențială, contemporană cu domnia-sa și cu noi, poporul, deopotrivă. Dar Președintele nu s-a pierdut cu firea, și pentru că n-a răspuns cu o glumă pe seama alegerii primarului de la Deveselu, răposat fără permisiunea cetățenilor care și așa, mort-copt, tot l-au ales, și pentru că domnia-sa, Președintele, n-a citat din Eminescu (împărat, el, proletari, noi), că putea să zică „Religia – o frază de dânșii inventată”, iată, din partea noastră, o bilă albă. Și să nu se supere doamna cu pricina, și să mai vină progresiștii la Cotroceni, și-o bilă neagră.

Ion Igna

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

De ce nu trage politistul cu pistolul? In cazul de la Buzau pistolul era prea mult pentru astfel de interventii, iar bastonul era prea putin

Cazul activistului civic agresat intr-un sat din Buzau de fata cu politia arata cat de vul…