Acasa Accident Fara permis si cu o alcoolemie de 3.15 mg/l alcool în sânge s-a rasturnat cu masina pe Autostrada Soarelui

Fara permis si cu o alcoolemie de 3.15 mg/l alcool în sânge s-a rasturnat cu masina pe Autostrada Soarelui

2 min read
0
0
56

La data de 17 octombrie 2020, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au intervenit la locul producerii unui eveniment rutier, pe autostrada A2, km. 35+970 m, în zona unde traficul este restricționat pe o singură cale de mers.

După cum se arată într-un comunicat al Inspectoratului General al Polișiei Române, din cercetări a reieșit că un bărbat s-ar fi răsturnat cu un autoturism și ar fi rămas imobilizat pe banda de decelerare a celuilalt sens de mers.

Conducătorul autoturismului a fost testat în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatul fiind 1.16 mg/l, ulterior fiind condus la Spitalul Lehliu-Gară, în vederea prelevării mostrelor biologice.

În urma analizei probelor de sânge, la prima probă a reieșit că acesta a avut o alcoolemie de 3.15 mg/l alcool în sânge, iar la a doua probă a reieșit o alcoolemie de 2.97 mg/l.

De asemenea, în urma verificării în bazele de date, s-a stabilit faptul că bărbatul nu este posesor de permis de conducere.

În autoturism se mai aflau 3 persoane. Din fericire, în urma evenimentului, nu au fost persoane rănite.

Balizajul a fost distrus pe o porțiune de aproximativ 50 de metri.

Bărbatul a fost reținut de polițiști, la data de 18 octombrie, iar, astăzi, 19 octombrie, Judecătoria Lehliu-Gară a dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Accident

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Ofiter DGA, spagar si informator pentru corupți

Inculpatul Martin Mihail, in calitate de ofiter de politie judiciara in cadrul Directiei G…