Acasa Opinii NU RÂDE, CITEȘTE-NAINTE!

NU RÂDE, CITEȘTE-NAINTE!

9 min read
0
0
22
Azi ne aflam in pragul unei incredibile schimbari, la o rascruce de drumuri in care deciziile noastre vor influenta poate mult timp destinul planetei. Azi mai avem posibilitatea sa deschidem portile inchisorii mentale si psihice in care am fost intemnitati de mii de ani. Oare putem permite umbrelor care detin controlul sa isi duca la bun sfârsit planurile de sclavie si de indoctrinare mentala, emotionala, spirituala si fizica a omenirii de pe acest pamânt, prin inscaurarea unui guvern mondial?
Stiu ca pentru unii suna aiurea, dar daca si-ar dezlipi ochii de pe ecranele de televiziune unde sunt prizonieri, si-ar da seama ca ca multe lucruri sunt mai reale si se petrec cu adevarat. Cu fiecare ora care trece, aceasta putere oculta preia din ce in ce mai strâns controlul asupra politicii globale. Ori de câte ori  un plan ascuns este scos la suprafata intentionat si impus. Acsta este procesul la care asistam, in acest moment, ce accelereaza cu viteza procesul de centralizare a tuturor puterilor economice si politice in mâna institutiilor conduse de aceste umbre oculte precum: Uniunea Europeana, Natiunile Unite, Organizatia Mondiala (atentie!) a comertului, Acordul Multilateral pentru investitii, Banca Mondiala, Fondul Monetar International si sumit-urile G-7 G-8.
In spatele acestora se ascunde un trib alcatuit din câteva familii cu sânge pur, a caror linie genealogica poate fi trasata pâna in antichitatea Orientului Mijlociu si a Orientului Indepartat. Aceste familii au venit din aceste regiuni si au devenit regi, nobilimea si preotimea natiunilor Europene in formare, extinzindu-si  puterea in intraga lume de unde continua sa regizeze acest spectacol pâna in zilele noastre.
Statele Unite au fost conduse, pina in prezent, de 40 de presedinti, din care 33 au fost legati genetic de numai doi oameni: regele Angliei Alfred cel Mare si Carol cel Mare, faimosul rege al Frantei, a fost rege al francilor din 768 pana la moarte.
In toata aceasta perioada istorica, agenda politica a acestor familii a continuat sa fie implementata in lume, ajungându-se astazi in situatia  in care controlul global centralizat a devenit posibil.
Sincer, daca doriti sa stiti cum va arata viata noastra daca nu ne vom trezi cu rapiditate, priviti Germania nazista. Da, aceasta este lumea care ne asteapta pe toti, planul pe care il numesc Agenda Fratiei a reusit pâna in 2012. Oamenii nu au o idee de prapastia care ii asteapta sau despre natura lumii in care vor trai copiii lor; nebunia e ca multi nici nu doresc sa afle mai multe amanunte, caci nu le pasa.
Acest plan se deruleaza de mii de ani si a ajuns in  momentul de finalizare, pentru ca oamenii au renuntat sa mai gândeasca. Ei prefera interesul de moment, nu se gândesc la consecinte. Asa s-a ajuns azi ca un numar restrâns sa controleze destinele marii majoritati. Adevarata putere  se afla in mâinile celor multi, nu a celor putini, pentru ca fiecare individ are in el o putere infinita. Acesta este motivul  pentru care suntem controlati, sinteza acestei tehnici este motul francmason: cream haosul, iar apoi stabilim calea ordinii cu o noua lege. Nu mai pot tine in frâu si controla miliarde de de oameni. Pe scurt, este o rasa de oameni care nu se incruciseaza decit intre ei (cu o linie genealogica continua), un fel de rasa in interiorul rasei, a fost creata inca din Antichitate in Orientul Mijlociu si in Orientul Apropiat.
De-a lungul miilor de ani care au urmat, aceasta rasa si-a extins puternic si continuu puterea, acaparând intregul glob. Unul din instrumentele majore prin care a operat a fost crearea unor scoli ale misterelor si a unei societati secrete. Sunt oamenii cu o inteligenta foarte ascutita, dar complet lipsiti de compasiune si cu convingerea aroganta ca au dreptul sa conduca lumea si sa controleze masele ignorante, adica pe noi, considerându-ne inferiori.
Si, totusi, trebuie sa cautam si sa examinam structurile complexe care existau  pretutindeni in lume, in antichitate, pentru a ne convinge ca, inca din acele vremuri, pe pamânt se afla o rasa avansata.
De ce ascund toate acestea si cu ce drept? Ni se spune, pe toate canalele de televiziune, ca in acele vremuri nu existau pe planeta noastra decit rase primitive, oare aceasta afirmatie nu este ridicola? De ce istoricii si arheologii inventeaza teorii si le considera incontestabile si ignora dovezile coplesitoare care atesta ca aceste teorii sunt gresite.
Scopul acestor „oameni de stiinta” nu este de a educa, ci de a indoctrina. De ce cei care nu se conformeaza liniei oficiale impuse sunt izolati de restul istoricilor si le sunt blocate slujbele, reputatia si fondurile, pentru ca nu sustinut versiunile „oficiale”?
Pe intreaga planeta exista structuri uluitoare, cladite cu mii de ani in urma, care nu ar fi putut fi create decât cu o tehnologie cel putin egala cu a noastra (de multe ori superioara).
Intrebarea este de ce aceste umbre sugruma constiinta care poate face alegeri si poate dovedi ca marturiile ascunse pot lumina si provoca o transformare planetara? De ce este interzisa si ascunsa omenirii notiunea de a trai pe acest pamânt, dar fara a avea cunostinte palpabile si de ce sunt secretizate?
Toni Savu
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

SE CÂȘTIGĂ DREPTURILE SALARIALE A PESTE 50.000 DE POLIȚIȘTI FURAȚI LA SALARIU PRINTR-O PROSTEALĂ MARCA M.A.I.

Înalta Curte de Casație și Justiție s-a pronunțat în dosarul nr. 1787/1/2019,  în data de …