Acasa Front Minorul care a lovit cu piciorul în cap o polițistă a fost arestat

Minorul care a lovit cu piciorul în cap o polițistă a fost arestat

4 min read
0
0
52

Pe data de 13 ianuarie, o poliţista din Onești se afla împreună cu alţi colegi, într-o misiune pentru a aplana un conflict între două grupuri de persoane.  În momentul în care una dintre ele a fost încătuşată, un minor a lovit-o cu piciorul în cap pe poliţistă. In urma atacului aceasta a necesitat 6-7 zile de îngrijiri medicale, informează IPJ Bacău. Agresorul, un minor în vârstă de 16 ani a fost arestat preventiv pentru 30 zile. Inițial, minorul a fost reţinut pentru 24 ore iar judecătorii au decis, arestul la domiciliu, dar în urma recursului făcut de procurori, miercuri a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.
LIVE FM LIVE TV MAI MULTE POLITICĂ ACTUALITATE ECONOMIE EXTERNE SPORT TV SCI TECH MAGAZIN Ultimele știri Interviurile Digi24.ro Opinii Vocile Digi Digi Context Digivox Meteo HOME Știri Actualitate Percheziții ample la Onești după cazul polițistei care a fost lovită cu piciorul în cap în timpul unei misiuni VIDEO Percheziții ample la Onești după cazul polițistei care a fost lovită cu piciorul în cap în timpul unei misiuni Data actualizării: 20.01.2023 10:25 Data publicării: 20.01.2023 08:37 Politista a necesitat îngrijiri medicale după ce a fost lovită. Foto: Captură video Polițiștii și jandarmii au descins în această dimineață la mai multe persoane care ar fi implicate în cazul de ultraj de la Onești și ar fi bănuite și de alte fapte. O polițistă a fost lovită cu piciorul în cap în timpul unei misiuni de aplanare a unui conflict în data de 13 ianuarie. Agresorul, un adolescent de 16 ani a fost arestat preventiv. Vineri, poliţiştii efectuează zece percheziţii la Buhuşi, la persoanele implicate atât în conflict cât şi în ultragierea poliţistei. „Poliţiştii au pus în executare zece mandate de percheziţie domiciliară la locuinţele unor persoane bănuite de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj, comise la data de 13 ianuarie. Suportul de specialitate este asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Ramona Ciofu.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au identificat în timp record un hoț care a acționat într-un magazin din zona centrala

Astăzi în incinta magazinului Shop&Go-Mega Image de pe str. Stefan Greceanu, a avut lo…